Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ζωντανά οι αγώνες Ελληνικού και Ξένου ποδοσφαίρου

UPDATE [03-6-2020]

Σε αυτόν τον σύντομο οδηγό θα δούμε πως μπορείς να παρακολουθήσεις αθλητικούς αγώνες χωρίς να ψάχνεις για link κάθε φορά σε αμέτρητα websites. Αυτό θα γίνει μέσω της εφαρμογής Sport Zone, η οποία επιτρέπει την παρακολούθηση αγώνων σε υψηλή ποιότητα, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συχνές αποσυνδέσεις. Φυσικά, όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Μέσω του Sport Zone μπορείς να δεις ζωντανά αγώνες για τα περισσότερα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.α, όλων των διοργανώσεων, ανάμεσά τους και οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος Super League. Η εφαρμογή διατίθεται για υπολογιστές (με λειτουργικό σύστημα Windows) και συσκευές Android (Smartphones, Tablets, TV Box).

• Για να την κατεβάσεις σε Windows αρκεί να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του Archive κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Sport Zone για Windows

• Για να την κατεβάσεις σε Android συσκευές, επισκέψου τη σελίδα του mediafire κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Sport Zone για Android

Στο παρακάτω Screenshot βλέπουμε τις πρέπει να πατήσουμε για να κατεβάσουμε την έκδοση για Android.

Αγώνες ποδοσφαίρου

Αφού κατέβει η εφαρμογή, τρέχεις το αρχείο εγκατάστασης και είσαι έτοιμος να δεις τον αγώνα της επιλογής σου.
Η διαδικασία θέασης είναι αρκετά απλή, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

• να επιλέξεις το άθλημα της αρεσκείας σου,πατώντας πάνω στο εικονίδιο του εκάστοτε αθλήματος. • αμέσως θα εμφανιστεί μία λίστα με όλους τους αγώνες που είναι live εκείνη τη στιγμή.

• Επιλέγεις τον αγώνα που θέλεις να παρακολουθήσεις και η αναπαραγωγή του ξεκινά άμεσα.
σ.σ: Αν θέλεις να δεις αγώνα που δεν έχει αρχίσει, θα χρειαστεί να κλείσεις και να ανοίξεις εκ νέου την εφαρμογή, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για ανανέωση της λίστας.
[Σημαντική ενημέρωση]
Η εφαρμογή λειτουργεί ΜΟΝΟ με συγκεκριμένη (παλιότερη) έκδοση του Flash Player (Adobe Air) που διαθέτουμε στον υπολογιστή μας. Μην κάνεις Update στην τελευταία έκδοση, ακόμα και να σου ζητηθεί. Άρα λοιπόν, άν έχεις το τελευταίο update του Adobe Air, απεγκαστέστησέ το και βάλε στη θέση του προηγούμενη έκδοση (31.0) όπου θα την βρείς κάνοντας κλικ εδώ. Αφού το κάνεις αυτό, θα είσαι πλέον έτοιμος να παρακολουθήσεις μέσω του Sport Zone απροβλημάτιστα τους αγώνες της επιλογής σου. Επαναλαμβάνω, αυτό μόνο για όσους έχουν την έκδοση για Υπολογιστές με Windows. 

οδηγός παρακολούθηση αγώνων ελληνικού πρωταθλήματος link

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης 

Tags
Back to top button