Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

"Καμπανάκι" από τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας: Κίνδυνος εκδήλωσης επιδημίας λόγω έλλειψης πόσιμου νερού

Τον κίνδυνο εκδήλωσης επιδημίας στις περιοχές που δεν υδροδοτούνται με επαρκείς ποσότητες πόσιμου νερού επισημαίνει σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συντοπίτη υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Χρήστο Τριαντόπουλο, ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας. Παράλληλα, μέσω της επιστολής του, ζητά και την καθιέρωση δελτίου προμήθειας εμφιαλωμένου νερού (water pass) για τους πολίτες, προκειμένου να τα προμηθεύονται με αξιοπρέπεια από όλες τις επιχειρήσεις που διαθέτουν εμφιαλωμένο και να μην αναγκάζονται να στήνονται σε ουρές. Επιπροσθέτως, ο Ιατρικός Σύλλογος επισημαίνει την ανάγκη να καταστραφούν προϊόντα τα οποία έχουν υποστεί αλλοιώσεις και βρίσκονται σε ψυγεία επιχειρήσεων εστίαση, παρουσία αρμόδιων υπηρεσιών ελέγχου, προς αποφυγή κινδύνου γαστρεντερίτιδων, συμφωνα με το 

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της επιστολής του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας

Δήμαρχος Βόλου για κακοκαιρία: Σιγά σιγά πατάμε στα πόδια μας, εκτός από το θέμα του νερού - Δε θέλω αναβολή των εκλογών

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝ

Αξιότιμε κ πρωθυπουργέ,

Αξιότιμε κ υφυπουργέ πολιτικής προστασίας ,

Υπό το φόβο επιδημιών λόγω της έλλειψης πόσιμου νερού στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και της , επί είκοσι και πλέον ίσως ημέρες σύμφωνα με προβλέψεις του δημάρχου, προβληματικής, διαλειμματικής υδροδότησης, με αμφιβόλου ποιότητας νερού, προτείνω :

1 Water pass, για δωρεάν εμφιαλωμένο νερό με εξωτερική σφραγίδα ΔΩΡΕΑΝ, σε όλα τα σημεία πώλησης νερού (super market, παντοπωλεία, περίπτερα,ψιλικά ) ώστε να μπορεί ο κάτοικος Βόλου να προμηθευτεί αξιοπρεπώς, εύκολα και απρόσκοπτα με καθαρό νερό ,ώστε να μπορεί να το χησιμοποιήσει και για την πόση, αλλά και για την προσωπική του υγιεινή ( λουτρό, πλύσιμο χεριών αποφεύγοντας και τυχόν δερματοπάθειες ) και για το πλύσιμο των οικιακών συσκευών.

Οι ουρές στους δρόμους , ο τελάλης που ειδοποιεί για το μοίρασμα νερού, ΔΕΝ προσήκουν σε σύγχρονη Ευρωπαική χώρα, ούτε πρέπουν στον Έλληνα του 2023!

Το αμφιβόλου ποιότητας νερό των γεωτρήσεων να χρησιμοποιηθεί για την καθαριότητα εσωτερικών χώρων,πλυσίματος ρούχων και τουαλέτας.

2. Λόγω της έλλειψης ρεύματος για πλέον των δύο 24ώρων στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και υπό το φόβο αλλοίωσης των τροφίμων ψυγείων στις επιχειρήσεις εστίασης, να καταστραφούν αυτά παρουσία κλιμακίου αρμόδιας υπηρεσίας ελέγχου και να αποζημιωθούν στο ακέραιο, ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο γαστρεντερίτιδων.

Με τιμή

Χρήστος Βενέτης

Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος

πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας

Tags
Back to top button