Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στρατηγός Κωσταράκος σε Τσελίκ: «Έχεις βρει τρύπες να κρυφτείς; - Αν έρθετε θα σας φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό»

Στην ακραία προκλητική ανάρτηση του Ομέρ Τσελίκ ότι οι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα στην Ελλάδα, απάντησε ο στρατηγός και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος.

Ο στρατηγός σημειώνει σε ανάρτησή του, σημειώνει ότι οι Τούρκοι πρέπει να αναλογισθούν «τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ»:

«Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ Τσελικ που μας απειλεί ότι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα.

Όχι ότι τους φοβόμαστε ή ότι μας τρομάζει ο κομψός Κυριος Τσελικ, τον έχουμε συνηθίσει με βαρύγδουπες και προκλητικές δηλώσεις, εξ άλλου ένας απλός εκπρόσωπος κόμματος που αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και τους ομοϊδεάτες του είναι, αν όμως είναι να έρθει βράδυ ή πρωί, με τον τρόπο που ενεργουν και επιχειρουν στην μεγαλειώδη άσκηση τους ΕΦΕΣ 2022, τότε θα τους συμβούλευα όλους και τον Κύριο Τσελικ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι (ίσως το γνωριζει) «θα τους φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό», χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ.

Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί. Αυτό θα τους συμβούλευα εγώ.

Μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους.

Και μέρα και νύχτα η αποφασιστικότητα μας και τύχη τους θα είναι ίδια.

Ας το αναλογισθούν. Έχουν ακόμα πολύ χρόνο. Προλαβαίνουν να αναθεωρήσουν τις απειλητικές απόψεις τους και να γίνουν αξιοπρεπείς ειρηνικοί, και πολιτισμένοι γείτονες για να δουλέψουμε μαζί για το κοινό καλό των λαών μας».

Tags
Back to top button