Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αντιστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κούσαντας στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ: Οι υπεύθυνοι για τους παράνομους μετανάστες να αναλάβουν τις ευθύνες τους! (Βίντεο)

 

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντιστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κούσαντας, για το Πενταπόσταγμα στην δημοσιογράφο Χριστίνα Κουτσουρίδου και σχολίασε την επικαιρότητα και ειδικότερα τα ελληνοτουρκικά.

Ανέφερε μεταξύ άλλων πως: "Το καλύτερο timing άμεσης επέκτασης των Θαλάσσιων Ζωνών μας είναι ΤΩΡΑ" και πως ήρθε η ώρα "οι υπεύθυνοι για την είσοδο των παράνομων μεταναστών να αναλάβουν τις ευθύνες τους".

Σχολιάζοντας το κύμα παραιτήσεων που παρατηρείται στον Ελληνικό Στρατό επισήμανε πως πρέπει να λυθεί "ΤΩΡΑ το βιοποριστικό πρόβλημα των στελεχών των ΕΔ και των οικογενειών τους ώστε να μην παραιτούνται".

Παρακολουθήστε την συνέντευξη: 

 

Tags
Back to top button