Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ώρα για αλήθειες Το «παραμύθι» κατέρρευσε σε μία στιγμή…

Το «παραμύθι» κατέρρευσε σε μία στιγμή…

«Οι βομβαρδισμοί κατά των «υποστηριζόμενων από το Ιράν», «Ιρακινών εξτρεμιστών στην ανατολική Συρία ήταν απαραίτητοι για την μείωση του κινδύνου περαιτέρω επιθέσεων και σχεδιάστηκαν για να στείλουν μήνυμα ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα ενεργεί για να προστατεύει τους Αμερικανούς», αναφέρει ο Λευκός Οίκος.

 «(σ.σ. Ο Μπάιντεν) στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα ενεργεί για την προστασία των Αμερικανών όταν απειλούνται, έχει δικαίωμα να προχωρά σε πράξεις σε χρόνο και με τρόπο της επιλογής του», προσθέτουν οι διεθνιστές του Βαθέος Κράτους, οι οποίοι ανέλαβαν ξανά τα ηνία των ΗΠΑ.

Με την εκλογή Μπάιντεν λοιπόν, πέφτουν ξανά οι αμερικανικές βόμβες στην Συρία, κάτι που είχε διακόψει ο Ντόναλντ Τραμπ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ: Χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις ακόμα και σε Δημοκρατικούς, σε ένα ρεπορτάζ που ΔΕΝ αναμεταδόθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ:

 

 

 

Πού είναι όλοι εκείνοι οι δήθεν ανθρωπιστές, εντός και εκτός ΜΜΕ, που ήθελαν την εκλογή Μπάιντεν, προκειμένου να επανέλθει η πρόοδος στις ΗΠΑ αλλά και στον πλανήτη;;;

To υποτιθέμενo αντιπολεμικό ρεύμα, μέσα και έξω στην Αμερική, έφερε έναν Πρόεδρο, ο οποίος, όπως διατάχθηκε, ξεκινά ξανά πολεμικές παρεμβάσεις, με κίνδυνο ο πλανήτης να διολισθήσει σε παγκόσμια σύγκρουση, σε αντιδιαστολή με τον προκάτοχό του, ο οποίος δεν ξεκίνησε ούτε μία πολεμική αντιπαράθεση, ενώ παράλληλα βρισκόταν σε διακριτική συνεννόηση με την Μόσχα, προκειμένου τα πάντα να «λυθούν» με ειρηνικά μέσα.

«Ενημερώσαμε τους Ρώσους μέσω του καναλιού αποφυγής σύγκρουσης το οποίο λειτουργεί, όπως θα περιμένατε ότι θα κάναμε» δήλωσε μιλώντας στο MSNBC, με τους Ρώσους όμως να απαντούν, μέσω του ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ, πως «τους στρατιωτικούς μας τους προειδοποίησαν τέσσερα με πέντε λεπτά πριν από την αεροπορική επίθεση. Φυσικά μια τέτοιου είδους ενημέρωση δεν προσφέρει τίποτα, όταν τα αεροπορικά πλήγματα κυριολεκτικά ήδη καταφέρονται».

Παράλληλα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η Μόσχα προτίθεται να ρωτήσει ευθέως τους Αμερικανούς αν σχεδιάζουν να έχουν μόνιμη στρατιωτική παρουσία στην Συρία.

Φτου και από την αρχή λοιπόν, με τον πλανήτη να κρατά ξανά την ανάσα του: Οι βόμβες πέφτουν ξανά στην Συρία εναντίον αμάχων. Αυτό οφείλεται στους δήθεν ανθρωπιστές των διεθνιστών και όσους αναμετάδωσαν την προεκλογική προπαγάνδα τους… και είναι πολλοί ειδικά στην Ελλάδα.

 

 

el.gr

Tags
Back to top button