Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τρομοκρατική οργάνωση η ANTIFA του ΣΟΡΟΣ που ξεκίνησε τις διαδηλώσεις

Ο Τραμπ το πάει στα άκρα: Θα χαρακτηρίσει Τρομοκρατική οργάνωση την ANTIFA του ΣΟΡΟΣ που ξεκίνησε τις διαδηλώσεις

Μέχρι το μεσημέρι (τοπική ώρα στην Ουάσιγκτον) δεν είχε κάνει καμία δήλωση ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Μίλησε όμως ξανά, δεν άντεξε τη σιωπή, και ανακοίνωσε ότι θα χαρακτηρίσει την οργάνωση ΑΝΤΙΦΑ, είναι η οργάνωση που πραγματοποιεί όλες αυτές τις διαδηλώσεις, τρομοκρατική.

Πρόκειται για πολύ σημαντική δήλωση, καθώς φαίνεται να αποφάσισε την απόλυτη σύγκρουση με τους ηγέτες των αναρχικών.

Ο κ. Τραμπ έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Φρουρά και ισχυρίστηκε ότι χθες στη Μινεσότα έκανε καλά τη δουλειά, εννοώντας ότι έχει τον έλεγχο της Μινεάπολης.Donald J. Trump@realDonaldTrump

The United States of America will be designating ANTIFA as a Terrorist Organization.693KTwitter Ads info and privacy340K people are talking about this

«Συγχαρητήρια στην Εθνική μας Φρουρά για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν αμέσως όταν έφτασαν στη Μινεάπολη, της Μινεσότα, χθες το βράδυ. Οι αναρχικοί που ηγούνται της ANTIFA, μεταξύ άλλων, «έκλεισαν γρήγορα». Θα έπρεπε να γίνει από τον Δήμαρχο την πρώτη νύχτα και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα!», τόνισε.

Ο κ. Τραμπ επίσης τα εξής:

Η Εθνική Φρουρά αέρθηκε στη Μινεάπολη να κάνει τη δουλειά που δεν μπορούσε να κάνει ο δήμαρχος των Δημοκρατών. Θα έπρεπε (η Ε.Φ.) να είχε χρησιμοποιηθεί πριν από 2 ημέρες. Δεν θα υπήρχε ζημιά και η έδρα της αστυνομίας δεν θα είχε καταληφθεί και καταστραφεί. Υπέροχη δουλειά από την Εθνική Φρουρά. Χωρίς παιχνίδια!”.

Πρόσθεσε:

Άλλες πόλεις και πολιτείες που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς θα πρέπει να εξετάσουν το συνολικό κλείσιμο των Ριζοσπαστικών Αριστερών Αναρχικών, όπως έγινε στη Μινεάπολη χθες το βράδυ. Η Εθνική Φρουρά έκανε εξαιρετική δουλειά και θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες πολιτείες πριν είναι πολύ αργά!

Congratulations to our National Guard for the great job they did immediately upon arriving in Minneapolis, Minnesota, last night. The ANTIFA led anarchists, among others, were shut down quickly. Should have been done by Mayor on first night and there would have been no trouble!211KTwitter Ads info and privacy69.9K people are talking about this

Tags
Back to top button