Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σκηροτράχηλο «μήνυμα» B. Πούτιν σε ΗΠΑ για την θάλασσια περιοχή της νότιας Κίνας με επίδειξη Ρώσων πεζοναυτών στην Μανίλα

Δύναμη Ρώσων πεζοναυτών που συνόδευε το ανθυποβρυχιακό πλοίο «Nαύαρχος  Tributs» που πλέει  στον Ειρηνικό , υποδαυλίζει  ακόμα περισσότερο τις εντάσεις κοντά στην επίδικη θαλάσσια περιοχή της Νότιας Κίνας, κάνοντας στάση  στην Μανίλα για να «δείξει» στις ΗΠΑ «τι παλικάρια βγάζει η Μόσχα» .

Πεζοναύτες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων πραγματοποίησαν μια σκληρή και απάνθρωπη πολλές φορές επίδειξη στην Μανίλα όπου βρίσκονται με πολεμικό πλοίο, των μοναδικών δυνατοτήτων τους με την χρήση φωτιάς , σπάζοντας τούβλα με τα στομάχια τους ,  μπουκάλια κεφάλια τους προκαλώντας και πραγματικά δέος και θαυμασμό στους θεατές  .

Χτυπώντας ο ένας τον άλλο με φλεγόμενα  κούτσουρα, σπάζοντας τσιμεντόλιθους με τα  στομάχια τους και πολλά άλλα πραγματικά φοβερά και τρομερά ,  οι πιο τρομακτικoί  στρατιώτες στον κόσμο δείχνουν ένα μικρό δείγμα των πολλών και διαφορετικών δυνατοτήτων τους σε Αμερικανούς και άλλους «εκεί  γύρω» , αναφέρει ο ξένος  τύπος.

Οι Φιλιπινέζοι θεατές παρακολούθησαν  με δέος τους Ρώσους επίλεκτους στρατιώτες να αναδεικνύουν το ταλέντο τους στις πολεμικές τέχνες με σκληρότητα αλλά και ευστοχία στις κινήσεις τους.

Εντυπωσιασμένοι στο τέλος οι θεατές  χειροκρότησαν με μεγάλη θέρμη και στη συνέχεια έβγαλαν  selfie με  Ρώσους στρατιώτες  και υπαξιωματικούς . Ένας από τους θεατές ο  Αντόνιο Τσούα δήλωσε: «Οι επιδόσεις ήταν θαυμάσιες και τα ακροβατικά ήταν αρκετά εντυπωσιακά» .

Υπενθυμίζουμε ότι ο  Φιλιππινέζος  πρόεδρος είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και αναζητά ως σύμμαχο  τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν αλλά και την Κίνα… διαβλέποντας το …μέλλον της χώρας του χωρίς την ηγεμονία των ΗΠΑ .

Ο ίδιος άνθρωπος άλλωστε είχε αποκαλέσει και δεν πρέπει να το ξεχνάμε τον  Μπαράκ Ομπάμα  «π @@@@@@ γιο » , ενώ  περήφανα είχε ανακοινώσει  ότι η  «Αμερική έχει χάσει τον ηγεμονικό της ρόλο»,  κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στην Κίνα τον Οκτώβριο.

Το οπλοστάσιο των Ρώσων πεζοναυτών περιλαμβάνει ποικιλία  αποβατικών πλοίων που μεταφέρουν ολόκληρο τον εξοπλισμό τους. Χρησιμοποιούν κατά βάση  ταχύπλοα αποβατικά σκάφη τύπου  Zubr ( παρόμοια έχει και η Ελλάδα), και ποικιλία ΤΟΜΑ και ΤΟΜΠ όπως το  BMP-3F, με  το αυτοκινούμενο πυροβόλο VΕΝΑ.

Σε άρθρο μας με τίτλο ( είχαμε επισημάνει ότι η Μόσχα θεωρεί την σύγκρουση με τη δύση αναπόφευκτη σε κάποιο σημείο του πλανήτη… Όλες οι μονάδες πεζοναυτών της  Ρωσίας έχουν εξοπλιστεί  αιφνιδιαστικά με εξοπλισμό συστημάτων μάχης του αποκαλούμενου ‘‘στρατιώτη του μέλλοντος‘‘ με την ονομασία Ratnik.

Η εσπευσμένη  εντολή του ρωσικού επιτελείου για τον πλήρη εξοπλισμό ..όλων των Ρώσων πεζοναυτών ερμηνεύεται σύμφωνα από ειδικούς αμυντικούς εμπειρογνώμονες ως ν πρόθεση διεξαγωγής λίαν συντόμως πολεμικών επιχειρήσεων οπουδήποτε απαιτηθεί στον πλανήτη και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Η παρουσία του ρωσικού πλοίου είναι μια «ένεση ψυχολογικής βοήθειας» στο Πεκίνο , στην  διαμάχη του με τις ΗΠΑ για μια περιοχή στην οποία ερίζουν οι δύο υπερδυνάμεις.

Βίντεο

 

 

Tags
Back to top button