Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πως κατεβάζεις βίντεο από το Υoutube αφαιρώντας τρία γράμματα

Ο τίτλος μπορεί να σε ξενίζει ή να νομίζεις ότι τρολάρουμε αλλά ποτέ δεν θα δεις σε αυτό το site να σε κοροϊδεύουμε. Εντάξει, μπορεί την 1η Απριλίου αλλά για να πάμε στο ζουμί της υπόθεσης. Κάποιοι έξυπνοι τύποι δημιούργησαν ένα site και το ονόμασαν yout.com. Εντάξει, θα μου πεις, που είναι το έξυπνο; Σου θυμίζει μήπως κάτι αυτό το όνομα; για πρόσεξε καλύτερα. Μα φυσικά,  αν βάλεις και το "ube" στο τέλος τότε μας κάνει το youtube!

Πως κατεβάζεις βίντεο από το Υoutube

Έτσι λοιπόν, όταν βλέπεις ένα βίντεο στο Youtube και θέλεις να το κατεβάσεις, μπορείς πολύ απλά να αφαιρέσεις τα τρία γράμματα "ube" από το σύνδεσμο του βίντεο και αμέσως θα σε ανακατευθύνει στο yout.com όπου είναι μια online εφαρμογή με την οποία κατεβάζεις βίντεο από το youtube.

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, πες ότι θέλεις να κατεβάσεις το βίντεο που ο σύνδεσμος του είναι αυτός: https://www.youtube.com/watch?v=bFXnOMhoSXI. Ωραία, τώρα αφαίρεσε το "ube" από το link και άφησε το υπόλοιπο όπως είναι, δηλαδή έτσι: https://www.yout.com/watch?v=bFXnOMhoSXI. Δες τώρα τι "μαγικό" γίνεται! Καλό ε;

Από το yout.com, μπορείς να επιλέξεις την ποιότητα του βίντεο, να κατεβάσεις το κομμάτι ως MP3 αλλά και να "κόψεις" τα MP3 στα σημεία που θέλεις και να κατεβάσεις μόνο ένα τμήμα του.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τη καταβρήκα με αυτή την εφαρμογή!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Tags
Back to top button