Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παγκόσμια Συνωμοσία και τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών

Τον θέλουν ΝΕΚΡΟ!!! Αυτά γράφονται στις ΗΠΑ, δεν κρατήθηκε το CNN (vid)

*Οι εκλογές του Νοεμβρίου πλησιάζουν και θα δούμε πολλά...* *Τον γύρο των ΜΜΕ κάνει το ερώτημα «τι θα γίνει αν πεθάνει ο Ντόναλντ Τραμπ;».* *Αφορμή η είδηση ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι θετικός στον COVID-19, αν και με ήπια συμπτώματα. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να βγάλει διάγγελμα ο ίδιος.* *Είναι προφανές, κάποιοι τον θέλουν νεκρό.* *Μάλιστα πολλά είναι τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν στα διεθνή social media, για την επόμενη ημέρα.* *Το πιο ακραίο;;; Μεταδίδεται από μέσα ενημέρωσης, τι ακριβώς προβλέπει το αμερικανικό Σύνταγμα σε περίπτωση που πεθάνει ο Τραμπ. Το πιο χλι... περισσότερα »TheSecretRealTruth

Πέθανε ο Ρόμπερτ Τραμπ αδελφός του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ...

Πέθανε ή, δολοφονήθηκε..; Πρόεδρε έρχεται καί η σειρά σου άν δέν υποκύψεις στά σχέδια τής Νέας αταξίας τού Αντιχρίστου...   *O αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ, πέθανε στα 71 του έτη, σύμφωνα με δήλωση του υπεύθυνου Τύπου του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και παρά τις δηλώσεις του ίδιου του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο αδελφός του, στις δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός.* Ο Ρόμπερτ Τραμπ ήταν μικρότερος αδελφός του Αμερικανού προέδρου και σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, είχε γεννηθεί στις 26 Αυγούστου του 1948. Ο Ντόναλντ Τραμπ στην σχετική ανακοίνωση που... 

[image:περισσότερα »Stoxos newspaper

ΣΟΚΑΡΕ Ο Donald Trump ΧΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ....! «Απορρίπτουμε την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης....!!Είμαστε επίσης υπέρ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ των ανθρώπων που αγαπούν την ειρήνη παντού»....!  ΒΙΝΤΕΟ

*“Απορρίπτουμε την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης, και αγκαλιάζουμε το δόγμα του πατριωτισμού”. “Είμαστε επίσης υπέρ των πολιτών και των ανθρώπων που αγαπούν την ειρήνη παντού. Πιστεύουμε ότι όταν τα έθνη σέβονται τα δικαιώματα των γειτόνων τους και υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού τους, μπορούν καλύτερα να εργαστούν μαζί για να εξασφαλίσουν τις ευλογίες της ασφάλειας, της ευημερίας και της ειρήνης. Ο καθένας από εμάς σήμερα είναι ο απεσταλμένος μιας ξεχωριστής κουλτούρας, μιας πλούσιας ιστορίας και ενός λαού που συνδέονται από τους δεσμούς μνήμης, παράδοσης και τις αξίες που ... περισσότερα »

Times Magazine

**

Το σύστημα της παγκόσμιας κυριαρχίας των Σιωνιστών. Υλικό που πρέπει να διαβάσει ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος ...

Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματία και πολιτικού το 1961 θά έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοι εμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη... για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε τους Εβραίους Η Γερμανία και οι “Εβραίοι” Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο Μια ομιλία του Benjamin Η. Freedman sen. – που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ’ εντολήν της τότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley ”Common Sense” Σημ...περισσότερα »

ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ‏ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ..!

Συγκλονιστικά γεγονότα συμβαίνουν σήμερα στο πλανήτη μας, με την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια οικονομική ύφεση, όμοια με εκείνη του 1929 στις ΗΠΑ, και η οποία συνήθως είναι πρόδρομος παγκόσμιου πολέμου. * *Θυμηθείτε το οικονομικό Κράχ του 1929 στην Αμερική που οδήγησε εν συνεχεία την υφήλιο στο Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.* *Για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σήμερα στο πλανήτη μας, παραθέτουμε τη κάτωθι ανάλυση.* *ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS :* *Αυτοί είναι οι δύο συμπρόεδροι της Π... περισσότερα »

Ποια είναι η Παγκόσμια υπέρ-Τάξη που μας διευθύνει...;

ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ EΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ  *Πώς αναδύθηκε η Παγκόσμια υπέρ-Τάξη... Ποια είναι η δομή της Παγκόσμιας υπέρ-Τάξης... Ποιοι είναι οι πυλώνες της Παγκόσμιας υπέρ-Τάξης;... Γιατί η Παγκόσμια υπέρ-Τάξη επιβάλλει τη μεταδημοκρατία στη Δύση... Γιατί η Παγκόσμια υπέρ-Τάξη είναι άκρως επικίνδυνη για την επιβίωση των λαών;* *© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδε...ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ περισσότερα »

Η Αλήθεια που κρύβουν επιμελώς. Οι κρίκοι της Παγκόσμιας Συνωμοσίας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ 

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις. Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό ν...περισσότερα »

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ (ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ) «Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ». ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.

*Στο τελευταίο του βιβλίο, ο Νομπελίστας Ρώσος συγγραφέας Σολζενίτσιν παρουσιάζει την ιστορία των Εβραίων στη Ρωσική αυτοκρατορία και τη Σοβιετική Ένωση (1795-1995), και ιδίως τη συμμετοχή τους στο επαναστατικό κίνημα και την καταστροφή της Χριστιανικής Ρωσίας κατά την επανάσταση των Μπολσεβίκων και του Σοβιετικού κράτους....* *Ο Πολωνός ιστορικός Bob Korecky λέει ότι αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί από όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν την ιστορία της Ανατολικής Ευρώπης.* *Όταν το 1550 ο Πολωνός βασιλιάς Σιγισμούνδος Αύγουστος επιθύμησε να δώσει στους Εβραίους δωρεάν είσοδο σ... περισσότερα »

 

Επί χιλιάδες χρόνια οι Εβραίοι απέκρυψαν από τον υπόλοιπο κόσμο τα μυστικά περιεχόμενα των 63 βιβλί­ων, τα οποία αποτελούν το Ταλμούδ, βάσει των οποίων όχι μόνο εκπαιδεύονται οι Εβραίοι Ραββίνοι, αλλά κα­θοδηγείται ολόκληρο το Εβραϊκό Εθνος.

Όλα όσα αναφέρονται παρακάτω είναι παρμένα απο το βιβλίο "Το Ξεσκέπασμα του Ταλμούδ". *Κατάλαβες τώρα, γιατί επέβαλαν οι οβριοί τους... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και το κάθε "ανθελληνικό Σοροσκουπίδι", σύρει στα δικαστήρια, όσους Έλληνες Χριστιανούς αντιστέκονται και όσους προσπαθούν να ενημερώσουν και να αφυπνίσουν για "το σατανικό έργο των εβραιοσιωνιστών";;;* *Καλλιόπη Σουφλή * *ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ* *Επί χιλιάδες χρόνια οι Εβραίοι απέκρυψαν από τον υπόλοιπο κόσμο τα μυστικά περιεχόμενα των 63 βιβλί­ων, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑοποία αποτελούν το Ταλμούδ, βάσει των ... περισσότερα »

Το μεταναστευτικό πρόβλημα και η κατάρρευση της ευρωπαϊκής ιδέας

*Το φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού που κυριαρχεί στην επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια δεν είναι μόνο ένα ανθρωπιστικό δράμα, αλλά αντανακλά την τραγική αποσύνθεση του ευρωπαϊκού πολιτισμού και της ιδέας περί ανθρωπισμού.* *Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε αναφορά στην έννοια των Δικαιωμάτων θα πρέπει κατά κύριο λόγο να λαμβάνει υπόψη της τη Γαλλική Επανάσταση (Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, 26/08/1789), η οποία έφερε στο προσκήνιο τον λεγόμενο οικουμε... περισσότερα - THE SECRET REAL TRUTH

Εντελώς "ΤΥΧΑΙΑ";... ή είναι τό πραξικόπημα τής Σιών..; 

Δώδεκα επιθέσεις σε εκκλησίες στην Γαλλία σε μία εβδομάδα

*Δώδεκα επιθέσεις σε καθολικές εκκλησίες έχουν καταγραφεί στη Γαλλία κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας σε μια σειρά «περίεργων συμπτώσεων αντιχριστιανικού βανδαλισμού». Η πρόσφατη εξέλιξη βανδαλισμού των εκκλησιών έχει προβληματίσει τόσο τους αστυνομικούς όσο και την ηγεσία της Καθολικής Εκκλησίας, η οποία όμως έχει παραμείνει σιωπηλή αν και οι επιθέσεις έχουν εξαπλωθεί στη Γαλλία...* *Την περασμένη Κυριακή, βάνδαλοι έκαψαν φωτιά στην εκκλησία του Saint-Sulpice – μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκκλησίες του Παρισιού – λίγο μετά τις δώδεκα. Η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρα...περισσότερα ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οί Μασόνοι πάντως βιάζονται νά τελειώνουν... Αβραμόπουλος: Προτεραιότητα της Ευρώπης η ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών!.. 

*Στην συζήτηση της Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών μίλησε ο Μασονοδεξιός επίτροπος Μετανάστευσης Αβραμόπουλος κι έθεσε τις προτεραιότητες της -δέσμιας των διεθνών τυράννων- Ευρώπης για τα επόμενα χρόνια:...* *«Μία από τις προτεραιότητες της Ευρώπης για τις επόμενες δεκαετίες, θα έλεγα ότι είναι η επιτυχής ένταξη των μεταναστών στις κοινωνίες μας. Δυστυχώς, το θέμα αυτό συχνά παραμελείται, υποτιμάται ή και παρεξηγείται. Θέλουμε ένα... περισσότεραΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»: Μουσουλμάνοι πανηγυρίζουν για την καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων – Δείτε το εξοργιστικό βίντεο...

*Πανηγυρίζουν οι μουσουλμάνοι για την πρωτοφανή καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων, προκαλώντας για άλλη μια φορά τη διεθνή κοινότητα. Μετά το αιματοκύλισμα που προκάλεσε το Ισλάμ ακόμα και μέσα στην Ευρώπη, τη στιγμή που φιλοξενούνται χιλιάδες μουσουλμάνοι, συνεχίζουν να προκαλούν και γελάνε με την καταστροφή του εμβληματικού ναού.* Είναι προφανές ότι οι μουσουλμάνοι δεν αλλάζουν ακόμα και μετά από σκληρά μαθήματα. Ο ισλαμιστικός εξτρεμισμός είναι εδώ και χλευάζει ανοικτά τη χριστιανική πίστη και το δυτικό πολιτισμό. Η Παναγία των Παρισίων, ο ναός-σύμβολο για τους Παριζιάνου... περισσότερα  - Stoxos newspaper

Ο Σιωνισμός στάθηκε πάντα εχθρός του Ελληνισμού

Ο Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά τους Εβραίους και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η.... μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους. Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ... περισσότερα »

Καημένε ακόμα δεν κατάλαβες τίποτα – Δείτε ποίον προσκύνησε ο Πάπας.. *Και όμως φίλε που νομίζεις ότι όλα είναι καλά και ήρεμα…* *Γίνονται πολλά έγιναν και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα κατανοούμε.* *Μέσα σε αυτά είναι και η φωτογραφία που όπου ο Πάπας Φραγκίσκος φιλάει το χέρι του Ντέιβιντ Ροκφέλερ.* *Ο φακός δίπλας αποθανάτισε και τα υπόλοιπα κουμάσια Χένρι Κίσινγκερ και John Rothschild!* *Αλήθεια πόσο αντέχεις να είσαι κοιμισμένος;* *Αφού έκανες τον κόπο και μπήκες στα Κατοχικά Νέα, αφού θα τρολάρεις που θα τρολάρεις τουλάχιστον διάβασε και λίγο και άνοιξε τους ορίζοντες σου, όχι... περισσότερα »

 

Πολυπολτισμικότητα: Ένα εργαλείο της άρχουσας τάξης για την επιβολή του «διαίρει και βασίλευε»

* «Η ΕΕ θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει την ομοιογένεια των κρατών μελών της» - Peter Sutherland, ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση και μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs International.* *Δεν υπάρχει έθνος που να γεννιέται πολυπολιτισμικό. Η πολυπολιτισμικότητα είναι μια αφύσικη, καθώς και νοσηρή κατάσταση που μπορεί να αναπτυχθεί σε πολιτείες που βρίσκονται σε εθνική παρακμή. Ένα πολυπολιτισμικό κράτος μεταφέρει μέσα του τους σπόρους της εθνικής καταστροφής.* *Όλα τα πολυπολιτισμικά κράτη βρίσκονται σε μια κατάσταση πολιτικής, ηθικής,...περισσότερα »

Xάζαροι: Η 13η φυλή του Ισραήλ και η  Νέα Τάξη Πραγμάτων

*Xάζαροι: Η 13η φυλή του Ισραήλ που επιδιώκει σήμερα την Νέα Τάξη Πραγμάτων* *Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι. * Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρειάζεται εκτενής έρευνα που σε αυτή όμως την περίπτωση γίνεται πιο δύσκολη εξ' αιτίας της λιγοστής διαθέσιμης βιβλιογραφίας. Είναι φανερό ότι έχουν γίνει εσκεμμένες προσπάθειες στο πέρασμα των αιώνων για να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αυτής της κάποτε μεγάλης~εμπορικής αυτοκρατορίας, "που ήταν τοποθετημένη στο ανατολικό άκρο της Ευρώπης ανάμεσα στον Καύκασο και τον Βόλγα και πάνω στον τεράστιας εμπορικής σημασίας δρόμο που ένωνε την Κί... περισσότερα »

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ...



Σχεδόν όλοι μας πιστεύουμε πως είμαστε ελεύθεροι και ζούμε μέσα σε μια δημοκρατία. Πώς μπορούμε να λέμε ότι είμαστε όμως ελεύθεροι αφού από την ώρα που γεννηθήκαμε μάθαμε πως αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι ελευθερία και οτιδήποτε άλλο που δεν μας το εξήγησαν είναι φασισμός; Πώς λέμε ότι ζούμε μέσα σε μια δημοκρατία αφού οι σημερινές γενιές δεν έμαθαν τι είναι μη δημοκρατία; Εάν δεν έχεις το δικαιώμα του να γνωρίσεις, του να κρίνεις και να αποφασίσεις που θέλεις να ζήσεις και τι θέλεις να είσαι, τότε δεν μπορείς να λες ότι είσαι ελεύθερος και ζεις σε μια δημοκρατία. Πόσο μάλλον όταν η σημερινή ελεύθερη δημοκρατία που ζούμε έχει γραφτεί και ακολουθηθεί πιστά εδώ και πολλά πολλά χρόνια…



…Το 1905 εκδόθηκε ένα ρώσικο βιβλίο από έναν κρατικό λειτουργό τον Sergei Nilus και περιελάμβανε ένα ντοκουμέντο με την ονομασία “τα πρωτόκολλα των σοφών” της κρυφής συνάντησης μιας εβραικής οργάνωσης στο Παρίσι η οποία στόχευε να ανατρέψει τον ευρωπαικό πολιτισμό και να εγκαθιδρύσει μια ιουδαϊκή παγκόσμια κυριαρχία…



18 Αυγούστου 1921 άρθρο των Times του Λονδίνου



Σε αυτό το σκέλος του άρθρου θα διαπιστώσουμε ότι η τότε εφημερίδα της Αγγλίας μας εξηγεί κάτι που φαντάζει συνωμοσιολογία. Φυσικά όμως όπως είναι λογικό και υποτάσσει η κυρίαρχη δύναμη του κόσμου αυτού η ίδια εφημερίδα μας λέει πως όλα αυτά είναι παραμύθια…



…Παρουσιάζουμε σήμερα το τελευταίο άρθρο του συντάκτη μας στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος έφερε στο φως με ιδιαίτερη επιτυχία την απάτη σε σχέση με τα αποκαλούμενα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Κανένας φυσικά πολιτικό λόγος δεν μας υποχρέωσε να κάνουμε αυτή την αποκάλυψη…



18 Αυγούστου 1921 άρθρο των Times του Λονδίνου



Έχουμε μάθει όμως από την ημέρα της γέννησης μας να πιστεύουμε σε κάτι που έχει μεγάλη κοινή αποδοχή, όπως είναι για παράδειγμα μια εφημερίδα. Εάν όμως η εφημερίδα ή το κάθε τέτοιο μέσο εξυπηρετεί το συμφέρον του, να μην γνωρίζουμε για να αποφασίσουμε στο τι θα πιστεύψουμε και θα ακολουθήσουμε, τότε πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Έτσι λοιπόν το άρθρο μας μιλά στην αρχή για μια ομάδα που εδρεύει στο Παρίσι και θέλει με απλά λόγια να φέρει έναν μονάρχη και να κυβερνήσει. Κάτι τέτοιο φαντάζει αόριστο , τρελό και ανούσιο γιατί δεν  υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μια τέτοια ομάδα… Εάν όμως σας βρω μια ομάδα με έτος σύγχρονης επανίδρυσης το 1901 (να θυμίσω ότι το 1905 κυκλοφόρησε το ρώσικο βιβλίο με τα πρωτόκολλα) και με καταστατικό το οποίο είναι κατατεθειμένο στην εθνική βιβλιοθήκη του Παρισιού (και μάλιστα με σφραγίδα) με όνομα Ηγουμενείο της Σιών (θυμίζω τον τίτλο του ρώσικου βιβλίου: πρωτόκολλα των σοφών της Σιών) τότε το σύστημα της μήτρας θα αρχίζει να έχει κενά;



IMG_1474             IMG_1475                 IMG_1476 (1)



Τώρα το μόνο που μένει είναι να πιστέψουμε πως τα παραμύθια της μοναρχίας που θέλει να φέρει η παραπάνω ομάδα είναι μια φανταστική πραγματικότητα! Έτσι μέσα στον ίδιο φάκελο στην εθνική βιβλιοθήκη του Παρισιού εκτός από το καταστατικό υπήρχαν και αρκετά γενεολογικά δέντρα που στο τέλος έφταναν σε έναν και μοναδικό θρόνο…



IMG_1481



Μέσα σε αυτά τα γενεολογικά δέντρα που θέλουν χρόνια έρευνας για να δεις εάν είναι αλήθεια ή ψέματα υπάρχουν ονόματα και σύγχρονων πολιτικών όπως της οικογένειας Μπους.



… O Bush (πρεσβύτερος) και οι συνεργάτες του θα κάνουν τα Ηνωμένα Έθνη τον ακρογωνιαίο λίθο των σχεδίων τους για τη δημιουργία της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ…



13 Σεπτεμβρίου 1990 περιοδικό TIME



Σύμφωνα τώρα με ένα άλλο περιοδικό, όπως βλέπουμε, όλα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά. Φυσικά τώρα μπορεί να μου πει κάποιος δεν είσαι σωστός! Δεν είσαι σωστός γιατί λες ότι ένα περιοδικό εξυπηρετεί συμφέροντα και ένα άλλο δεν εξυπηρετεί μιας και σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα όλα ανήκουν στο σύστημα. Εγώ από την μεριά μου θα έλεγα πως είναι σωστή η παρατήρηση αλλά το σύστημα αυτών που κυριαρχούν και θέλουν να περάσουν τα σχέδια τους είναι τόσο πολύπλοκο και καλά στημμένο που η παραπάνω είδηση περί νέας παγκόσμιας τάξης πέρασε χωρίς καν να διαβαστεί… Και αυτό γιατί έγινε;



Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, Πρωτόκολλο 3, Παράγραφος 4



-Οι λαοί είναι δεσμευμένοι στη βαριά εργασία και στο άγχος της επιβίωσης περισσότερο από όσο τους δεσμεύει στο παρελθόν η αιχμαλωσία και η δουλεία. Τα δίκαια που έχουμε εγγράψει στις νομοθεσίες των κρατών, παρ’ όλο που αναφέρονται στην προάσπιση των δικαιωμάτων του λαού είναι απολύτως εικονικά, όλα αυτά τα υποτιθέμενα δίκαια του λαού δεν υπάρχουν παρά μόνο στην φαντασία και δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.Για σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει για τον άπορο εργάτη το δικαίωμα που δίνεται στον φλύαρο να λέει κάθε είδους φλυαρία ή το δικαίωμα των εφημερίδων να γράφουν ένα σωρό ανοησίες για σοβαρά πράγματα, τη στιγμή που ο ίδιος εισπράτει παρά μόνο τα άθλια ψίχουλα που του ρίχνουμε ως αντάλαλαγμα για την ευνοϊκή του ψήφο; Τα δημοκρατικά δίκαια είναι πικρή ειρωνεία και αφαιρούν κάθε εγγύηση ασφαλούς και σταθερού κέρδους ενώ ταυτόχρονα οδηγούν τους εργάτες σε ακόμη μεγαλύτερη εξάρτηση από τους πατρώνους και τους διάφορους συντρόφους τους. -



Καταλαβαίνεις δηλαδή πως αυτό που γράφτηκε το 1905 και σχεδιάστηκε αρκετά χρόνια πιο πριν βρίσκει σήμερα λειτουργία και βοηθά στην αποβλάκωσή σου με μοναδικό σκοπό την εξαπάτηση σου και την ψήφο σου; Μια ψήφο που θα επιτρέψει σε αυτούς που είναι ακατάλληλοι να κυβερνούσαν αλλά έχουν επιλεγεί από μικρή ηλίκια…











… για να είναι εύκολα πιόνια στα χέρια των σοφών συμβούλων των κοσμοκρατόρων…



Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, Πρωτόκολλο 2, Παράγραφος 1



-Κύριος στόχος μας είναι η εξάλειψη της έννοιας του έθνους και των εθνικών δικαίων. Για αυτό τους άρχοντες θα τους εκλέγουμε εμείς από τις τάξεις των λαών ανάλογα με τον δουλικό τους χαρακτήρα. Οι άνθρωποι αυτοί βεβαίως θα είναι ακατάλληλοι για την διακυβέρνηση της χώρας τους και έτσι εύκολα θα γίνουν πιόνια στα χέρια των σοφών συμβούλων μας, οι οποίοι από την παιδική τους ηλικία έχουν εκπαιδευτεί στο χειρισμό των υποθέσεων ολόκληρου του κόσμου. Οι ειδικοί μας, έχουν αντλήσει τις αναγκαίες για τη διοίκηση πληροφορίες από τα πολιτικά μας σχέδια, από την πείρα της ιστορίας και από την μελέτη όλων των αξιοσημείωτων γεγονότων. -



Όπως καταλαβαίνεις αυτά έχουν γραφτεί για να ελέγχουν εσένα και να σε έχουν μέσα σε ένα ψεύτικο δημοκρατικό χώρο με ψεύτικη ελευθερία. Αυτό όμως εσύ το συντηρείς μια; και το δίνει εσύ την άδεια να σου επιβάλει ότι θέλει αυτό και την ψεύτικη δημοκρατία να την μετατρέπει σε ένα φασιστικό περιβάλλον που ο μεγαλύτερος φασίστας θα είσαι εσύ με τις προοδευτικές σου απόψεις περί ελευθερίας εκλογών και περί ισότητας…



Ας δούμε όμως τι λένε τα αφεντικά σου περί ελευθερίας εκλογών…



Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, Πρωτόκολλο 1, Παράγραφος 4



-Οι άνθρωποι είτε προέρχονται από τον όχλο είτε όχι, οδηγούντε αποκλειστικά από τα πάθη τους (από τις δεισιδαιμονίες τους, από τις παραδόσεις τους και από τις αισθηματικές θεωρίες), και ουσιαστικά είναι δούλοι της διαίρεσης κομμάτων. Κόμματα τα οποία δημιουγήθηκαν για να αντιστέκονται ακόμη και στην λογικότερη συνεννόηση. Επίσης κάθε απόφαση του πλήθους εξαρτάται από μια πλειοψηφία τυχαία και επιπόλαιη. Ο λαός αγνοώντας τα πολιτικά μυστικά απίρνει αποφάσεις παράλογες. Η πολιτική βέβαια όπως καταλαβαίνετε δεν έχει τίποτα κοινό με την ηθική. Κυβέρνηση, η οποία αφήνεται να οδηγείται από την ηθική δεν είναι πολιτική και επομένως είναι εύθραστη. -



Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα παραπάνω που διαβάζεις είναι πλαστά και ψεύτικα επειδή το λέει το σύστημα που έχει δημιουργήσει την ίδια την ζωή σου; Το τελευταίο καιρό μέσα στην ζάλη του matrix που ζούμε ή του της πλάνης -πλανήτης γη- έχει ξεπηδήσει μια νέα μόδα της ανωμαλίας και του μη φυσιολογικού. Πιστεύεις πως η εξέλιξη μας οδήγησε ως εδώ; Και αν την εξέλιξη την οδηγεί ένα σχέδιο; Ένα χιλιετές σχέδιο που μπορεί να εφαρμοστεί μόνο από σοφούς μιας παγκόσμιας κυβέρνησης;







Και αφού είδαμε ότι όλα αυτά δεν είναι ψέματα των πρωτοκόλλων ας δούμε τώρα τι λένε τα αφεντικά σου περί ισότητας…



Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, Πρωτόκολλο 1, Παράγραφος 11



-Εμείς πρώτοι ρίξαμε στο λαό τις λέξεις Ελευθερία, Ισότητα και Αδελφότητα λέξεις που στην συνέχεια επαναλαμβάνονται από ανόητους οι οποίοι προσελκύονται από αυτό το δόλωμα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είδαν ότι οι λέξεις αυτές έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους, δεν είδαν ότι δεν υπήρχε ισότητα στην φύση, ότι δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία, ότι η ίδια η φύση συνέστησε κάθε ανισότητα στα πνεύματα, στους χαρακτήρες και στις διάνοιες και είναι τόσο ισχυρά υποταγμένα στους νόμους της. -



Τελικά βλέπεις ότι υποστηρίζοντας κάτι διαφορετικό άρα και μη ίσο υποστηρίζεις το σύστημα που το ίδιο σου έχει μάθει να το κάνεις αυτό… Για να καταλάβεις ακόμη καλύτερα και να δεις τι πιόνι είσαι μέσα στο matrix που ζεις διάβασε αυτό…



Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, Πρωτόκολλο 3, Παράγραφος 8



-… είναι αναγακίο να γνωρίζει κανείς ότι η ισότητα είναι αδύνατη, εφόσον η ανισότητα είναι δεδομένη μεταξύ των ανθρώπων, τόσο σε επείπεδο ικανοτήτων, όσο και στο επίπεδο προορισμού του καθενός. Για παράδειγμα η ευθύνη κάποιου που με τις πράξεις του εκθέτει και θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη τάξη ανθρώπων δεν είναι ίδια με την ευθύνη εκείνου που με τις πράξεις του προσβάλει μόνο την τιμή του. - 



Ξέρω το τι θα σκέφτεσαι τώρα, ότι όλα τα παραπάνω είναι φασιστικά… Μα και εγώ αυτό σου λέω ότι εξυπηρετείς , επειδή έτσι έμαθες, τα συμφέροντα αυτών που σε θέλουν δούλο για να σε ελέγχουν μέσα σε μια τόσο φασιστική κοινωνία που αυτά που κρίνονται πλέον φασιστικά είναι τα πιο δημοκρατικά. Δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί δεν έχεις μάθεις να το καταλαβαίνεις… Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις στα πάντα. Το ότι και αυτό το άρθρο που διάβασες θα βγουν κάποιοι και θα πουν ότι είναι ψεύτικο δεν σημαίνει πως είναι. Μπορεί να είναι ψεύτικο επειδή έτσι έχουν μάθει ή επειδή είναι και οι ίδιοι στο παραπάνω σύστημα.

Tags
Back to top button