Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Henry Kissinger & ο Bill Gates καλούν για μαζικό εμβολιασμό και παγκόσμια διακυβέρνηση.

Ο Henry Kissinger & ο Bill Gates καλούν για μαζικό εμβολιασμό και παγκόσμια διακυβέρνηση .Η σκόπιμη παραπληροφόρηση της κυβερνήσεως και η παραποίηση των επιστημονικών δεδομένων.

Είμαστε στη μέση της χειρότερης παγκόσμιας πανδημίας της ζωής μας σύμφωνα με τα ΜΜΕ, την κυβέρνηση και τα Ηνωμένα Έθνη. Είμαστε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς παγκόσμιου κλειδώματος ως απάντηση στην επιδημία Coronavirus γνωστή ως COVID19.
Ο παγκόσμιος πληθυσμός που ζει στις δυτικές χώρες έχει διδαχθεί για περισσότερο από μια γενιά να ζει σε μια σταθερή κατάσταση φόβου μετά από τις 9/11.

Bill Gates: Only Solution to The Pandemic – No Travel, No Sports, No Concerts and Mandatory Vaxxed

Έχουμε ενθαρρυνθεί να θυσιάσουμε την ελευθερία μας για μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας, που εξαρτάται όλο και περισσότερο κάθε μέρα στο κράτος για προστασία, και τώρα πολλοί από εμάς βρισκόμαστε στηριζόμενοι στο σύστημα.

Παρά το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός και το έλλειμμα της κυβέρνησης συνεχίζουν να αυξάνονται εκθετικά κάθε μέρα … μερικοί αρχίζουν να βλέπουν ότι μπορεί να υπάρξει περισσότερη επίσημη ιστορία από αυτό που οδηγούμεθα να πιστέψουμε.

Οι πολύ λίγοι μπορεί να έχουν δει αυτό το ερχομό και περιμένουν την επόμενη φάση του τι θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην παγκόσμια διακυβέρνηση.
Οι ίδιοι οι άνδρες και οι γυναίκες, τα ίδια ίδια άτομα και οι κυβερνητικές υπηρεσίες, εκτός από τους παγκόσμιους θεσμούς που επωφελούνται περισσότερο, είναι εκείνοι που καλούν τα πλάνα.
Καλώς ήρθατε στο COVID-1984 και στην επίσημη έναρξη της νέας παγκόσμιας τάξης:

Henry Kissinger & Bill Gates Call For Mass Vaccination & Global Governance

«Η απάτη του κορωνοϊού θα περάσει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη εκστρατεία εκφοβισμού από το «βαθύ κράτος» με στόχο την χειραγώγηση των οικονομιών, την εμπέδωση της καταπίεσης του κόσμου και την προώθηση των υποχρεωτικών φαρμάκων».

Top Doctor EXPOSES EVERYTHING The Deep State Is Trying To Hide About CV

Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Ύπατη Αρμοστεία, ΕΕ, ΜΚΟ, υπουργεία, οργανώσεις, υπηρεσίες και πολύ χρήμα. Στο βίντεο παρουσιάζω μόνο ένα μικρό μέρος της βιομηχανίας Αντικατάστασης Πληθυσμών που μαγαρίζει τη λέξη «φιλοξενία».
Ενημερώσου κι ενημέρωσε τους ανθρώπους γύρω …
Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

https://www.bitchute.com/video/FxD6osZmBWIu/

https://seed122.bitchute.com/utQfQfBDOnlo/FxD6osZmBWIu.mp4




Epicrotus

Η σκόπιμη παραπληροφόρηση της κυβερνήσεως και η παραποίηση των επιστημονικών δεδομένων.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2020

Σε νέες αποκαλύψεις γύρω απ’ το φλέγον θέμα του κορωνοϊού προχωρά ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από μία ακόμη έκτακτη διαδικτυακή εκπομπή.

Πόσο έχει πλήξει στην πραγματικότητα η υγειονομική κρίση την Ελλάδα και τις γειτονικές μας χώρες. Η σκόπιμη παραπληροφόρηση της κυβέρνησης και η παραποίηση των επιστημονικών δεδομένων.

Τα στοιχεία για την κατασκευή ενός εργαστηριακού κορωνοϊού / χίμαιρα και όλες οι εξελίξεις σχετικά με την ανακάλυψη φαρμάκου που θα περιορίσει την επιδημία.

Σχέδιο λαθραίου εποικισμού σε πλήρη εξέλιξη σε όλη την χώρα. Τα hot spot – υγειονομικές βόμβες και άγνωστα ντοκουμέντα για το πρόγραμμα ESTIA-2 και τις μυστικές ενέργειες του υπουργείου μετανάστευσης.

Πόσο θα διαρκέσει η καραντίνα και με ποια μέτρα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το ολικό lockdown.
Προβλέψεις για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα και τον κόσμο: ο Κίσιγκερ, το τέλος της Παγκοσμιοποίησης και η δυναμική άνοδος των εθνικών κομμάτων.

Ακούστε την ομιλία αξίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κασιδιάρης-2η εκπομπή για κορωνοϊό:η Αλήθεια ενάντια στην παραπληροφόρηση

Αντισυνταγματικοί Νόμοι: Οι «μετανάστες» ελεύθεροι, ενώ οι Έλληνες σε κατ’ οίκον περιορισμό.

ΟΗΕ και ΔΟΜ παραλαμβάνουν τις ΔΟΜΕΣ! παραδίδει η Ελληνική Αστυνομία

..«Ο κορωνοϊός είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα»!!! (Βίντεο γιά νά βάζετε νά παίζει σ υ ν έ χ ε ι α !)
ΤΟ …ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ; ; ;

Π. Αρκουμανέας (Πρόεδρος ΕΟΔΥ, 31.01.2020): «Ο κορωνοϊός είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα»

odysseiatv.blogspot.com
Νεαρός ηθοποιός λέει αυτά, που ΔΕΝ ΛΕΕΙ η Ιερά Σύνοδος! Όσο δεν ανοίγουν οι Ναοί, τόσο θα παρατείνεται το ΚΑΚΟ…..

«Μην δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό»

Γνωστός ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από σειρά του ΑΝΤ1 τοποθετήθηκε μέσω ποστ του στο facebook για τις εκκλησίες που έκλεισαν λόγω κορωνοϊού και δήλωσε πως όσο παραμένουν κλειστές όλο αυτό που ζούμε δεν θα σταματήσει.

Όπως οι υπεραγορές ανοίγουν με κριτήρια, πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν και οι ναοί για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους Ιερείς και ψάλτες. Πρέπει να ξυπνήσουμε!!! Ο ίδιος ο Κύριος είπε: “Ουκ επ’ άρτω μόνο ζήσετε άνθρωπος”. Γιατί να υπάρχει μόνο η μέριμνα για τις σωματικές ανάγκες…!!!

Πρέπει γρήγορα να ξυπνήσουμε!!!
Είναι δοκιμασία και έχουμε αποτύχει ως χριστιανοί…!!!
Μας κυριεύει ο φόβος του θανάτου που αν το καλοσκεφτούμε είναι αναπόφευκτος για όλους ανεξαιρέτως και θα συμβεί έτσι κι αλλιώς!!!

Φοβόμαστε τον θάνατο; Τότε να στραφούμε στο Χριστό που είναι η Ζωή και η θεραπεία όπως και η Ανάστασις των πάντων. Ας Ξυπνήσουμε, ας αντιδράσουμε, ας κάνουμε κάτι. Μην δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό. Φέρουμε ευθύνη όλοι ως Χριστιανοί, ως σώμα της Εκκλησίας, ως σώμα του Χριστού.

Μόνο ο Θεός μέσω της πίστης μπορεί να σταματήσει όλο αυτό το κακό…
Μόνο Αυτός, ο Κύριος μας, ο Θεός μας, ο Δημιουργός και Πατέρας μας!!!

Ούτε η επιστήμη, ούτε τα ανθρώπινα (=μέτρα), ΜΟΝΟ Η ΧΆΡΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
Μόνο Αυτός με τις πρεσβείες της Υπερευλογημένης Θεοτόκου. Αμήν».

http://koukfamily.blogspot.com/2020/04/blog-post_307.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FeUbi+%28%CE%98%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A3+%CE%95%CE%A5%CE%97+koukfamily%29

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Tags
Back to top button