Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός: Οι S-400 προστατεύουν τους κινεζικούς ICBM Dongfeng-41!-Κινεζικά πλοία στον Περσικό Κόλπο

 του Ανδρέα Μουντζουρούλια

 

Το απόλυτο colpo-grosso έκαναν Ρωσία και Κίνα κατά των ΗΠΑ. Η Ρωσία έχει μεταφέρει S-400 στην περιοχή Buryatia, με σκοπό να προστατεύσουν τους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους ICBM Dongfeng-41, από τυχόν επίθεση των ΗΠΑ.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το pentapostagma.gr σήμερα, η Κίνα ανέπτυξε αιφνιδιαστικά τους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους ICBM Dongfeng-41 στο βορειοανατολικό προάστιο Heilongjiang το οποίο συνορεύει με την Ρωσία στην Άπω Ανατολή και δήλωσε έτοιμη να αναλάβει την παγκόσμια ηγεμονία!

Η Ρωσία αντέδρασε αμέσως με δηλώσεις 2 ανώτατων αξιωματούχων της τόνισε ότι δεν θεωρεί την στρατιωτική ανάπτυξη της Κίνας ως απειλή για την ασφάλεια της και πρόσθεσε τόνισε ότι το επίπεδο των σχέσεων Ρωσίας-Κίνας είναι τέτοιο που δεν το θεωρούμε ως απειλή.

 

 

Συνεπώς στόχος σε αυτή τη φάση οι ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα, ανώτατος Κινέζος αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών αποκάλυψε ότι «το Πεκίνο μπορεί να αναλάβει την παγκόσμια ηγεμονία αν αναγκαστεί να το κάνει εξαιτίας της απόσυρσης των άλλων διεκδικητών καθώς ο ρόλος της Ουάσιγκτον υπό την ηγεσία του Ν.Τραμπ αλλάζει και φαίνεται να βυθίζεται στα εσωτερικά ζητήματα».

«Η ανάπτυξη αυτή των ICBM Dongfeng-41 με εμβέλεια 14.οοο χλμ και φορτίο 10-12 πυρηνικές κεφαλές δείχνει το υψηλό στρατιωτικό μας επίπεδο» είπε Κινέζος αξιωματούχος

«Οι ΗΠΑ δεν μας έδειξαν σεβασμό στρατιωτικά. Έτσι η Κίνα θα προχωρήσει σε τέτοιο επίπεδο στρατιωτικής στρατηγικής ισχύος που θα αναγκάσει τις ΗΠΑ να μας σεβαστούν» πρόσθεσε.

Πρόσφατα δε, η Ρωσία έκανε και ασκήσεις στην συγκεκριμένη περιοχή όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:

 

https://www.youtube.com/watch?v=tYf4Q4_Zbss

 

Ταυτόχρονα η Κίνα κάνει επίδειξη δύναμης στον Περσικό Κόλπο, καθώς τρία κινεζικά πολεμικά πλοία βρίσκονται στην πρωτεύουσα του Κατάρ Ντόχα, ενώ το Σάββατο απέπλευσαν από το λιμάνι της Τζέντα, που βρίσκεται στη Σ. Αραβία.

Με αυτή την κίνηση το Πεκίνο στέλνεi μήνυμα στις ΗΠΑ, ενώ επιθυμεί να διαδραματίσει ένα μεγαλύτερο ρόλο στην παγκόσμια σκηνή.

Τα πολεμικά πλοία της Κίνας ήδη περιπολούν στα ανοικτά των ακτών της Υεμένης και της Σομαλίας, στο πλαίσιο της διεθνούς αντι-πειρατείας, ενώ το πολεμικό ναυτικό της Κίνας επισκέφθηκε για πρώτη φορά το 2014 το Ιράν, όπου έλαβαν χώρα ναυτικά γυμνάσια μεταξύ των δύο χωρών.

Η Κίνα με αυτές τις κινήσεις προσπαθεί να δείξει ότι πλέον με το σύγχρονο πολεμικό ναυτικό της μπορεί να είναι παντού και μην ξεχνάμε πως στον Αραβικό Κόλπο ΗΠΑ και Μ. Βρετανία έχουν έντονη παρουσία.

Η Κίνα το τελευταίο διάστημα ασχολείται όλο και περισσότερο με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στη Μ. Ανατολή, ενώ είναι καθοριστική η στάση της στο ζήτημα της Συρίας.

Ρωσία και Κίνα πλέον συμμαχούν κατά των ΗΠΑ, με τις εξελίξεις πλέον να είναι ραγδαίες.

Tags
Back to top button