Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΟΣΙΑΛΟΣ...ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ...ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

mosialos lusa

Για να μην ξεχνάμε ποιος πραγματικά είναι ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος!

Θαυμάστε αυτόν που θα σας πάρει τα σπίτια από την εποχή που ήταν υπουργός στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Αυτόν που προπαγάνδιζε τις εντολές των Γερμανών, αυτόν που ξέχασε…να πει ότι οι Γερμανοί ξαναέχτισαν την Γερμανία με τα δικά μας λεφτά που έκλεψαν επί κατοχής!

Από πολλές πηγές που ανενόχλητα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και «σοφός» του Γιώργου Παπανδρέου επί θεμάτων Υγείας, κ. Ηλίας Μόσιαλος είναι εβραίος και, μάλιστα, ότι τα βιβλία του πωλούνται στο Internet με το όνομα «Ελάιας Μόσια – Elias Mossia». Τυχαίο; Εσείς τι νομίζετε;

Ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, στο e-bay (το πλέον δημοφιλές site ηλεκτρονικών δημοπρασιών), πουλάει τα βιβλία του με το όνομα Elias Mossia:

Στην περιγραφή του βιβλίου, ωστόσο, αναφέρεται ως Elias Mosiallos:

Το  Elias Mossia εμφανίζεται στο γαλλικό site αγοραπωλησιών priceminister.com, με άλλο βιβλίο αυτή τη φορά (Funding Health Care: Options for Europe, εκδόσεις Open University Press):

Σύντομο βιογραφικό για να καταλάβουμε ποιος είναι αυτός ο τύπος που βγαίνει κάθε τρεις και λίγο στα δελτία ειδήσεων, όπως του ΣΚΑΙ και μας κάνει υποδείξεις για τον κορωνοϊό!

lse34824723874283424

“Ο Ηλίας Μόσιαλος (γεν. 3 Σεπτεμβρίου 1960, Δράμα) είναι Έλληνας καθηγητής και πολιτικός. Εξελέγη βουλευτής το 2009 με το ΠΑΣΟΚ. Το 2011, στην κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, είχε αναλάβει υπουργός Επικράτειας με καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου.”

Πρόκειται για τον καθηγητή, που πριν μερικές ημέρες στο δελτίο του ΣΚΑΙ μας ενημέρωνε… ότι το σχέδιο για την καταπολέμηση του κορωνοϊού στην Ελλάδα και όχι μόνο, το έχουν καταστρώσει γερμανοί επιστήμονες, όχι Έλληνες.

Δείτε ΕΔΩ τι είχε πει ο γνωστός καθηγητής στον ΣΚΑΙ! ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ;;; ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ Η ΚΟΣΙΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η.ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός καθηγητής είπε μεταξύ άλλων κάτι που μας τράβηξε την προσοχή.

“Το σχέδιο και τα μαθηματικά μοντέλα αντιμετώπισης για τον κορωνοϊό, τα έχουν φτιάξει οι Γερμανοί, δεν τα έχουμε κάνει εμείς”, τόνισε στα πρώτα λεπτά της συνέντευξης που έδωσε.

Tags
Back to top button