Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μαζική Εκστρατεία Προγραμματίζεται για το Μάρτιο Ενάντια στην Παγκόσμια Ηλιθιοκρατία

Benjamin Fulford     22/2/2021

ΗΚαμπάλ της Χαζαρικής Μαφίας που ελέγχει τη Δύση και την Κομμουνιστική Κίνα απορρίπτει το αίτημα των Γνωστικών Ιλλουμινάτι να παραδοθεί και πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Μάρτιο μια μαζική εκστρατεία για μόνιμη εξάλειψη των μελών της, αναφέρουν πολλές υπηρεσίες και πηγές μυστικών κοινωνιών.

Η Cabal βρίσκεται τώρα σε κατάσταση πανικού μετά το σχεδιασμό της να εγκαθιδρύσει παγκόσμια ηλιθιοκρατία με μειωμένη πνευματική ικανότητα και μείωση του πληθυσμού μέσω μιας σειράς εμβολίων.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει σταλεί απόδειξη στις παγκόσμιες στρατιωτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες πληροφοριών ότι ολόκληρη η πλανδημία «Covid-19» είναι μια απάτη σχεδιασμένη για να εξαπατήσει τον παγκόσμιο πληθυσμό να δεχτεί «εμβόλια» πειραματικής γονιδιακής θεραπείας που θα αλλάξουν το DNA του ώστε να υποδουλωθεί για πάντα.

Για παράδειγμα, η επιστημονική έκθεση που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους και την οποία μας έστειλαν οι βρετανικές και γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, αναφέρει:

«Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC- ΚΕΕΛΠΝΟ) στις 23 Αυγούστου 2020 «Για το 6% των θανάτων, ο COVID-19 ήταν η μόνη αιτία που αναφέρθηκε.  Για θανάτους με παθήσεις ή αιτίες εκτός από τον COVID-19, κατά μέσο όρο, υπήρχαν 2,6 πρόσθετες παθήσεις ή αιτίες ανά θάνατο.»»

(Επιστήμη, Πολιτική Δημόσιας Υγείας και Νόμος, Τόμος 2:4 Οκτωβρίου 12.2020)

Η έκθεση συνεχίζει λέγοντας ότι το CDC στη συνέχεια αντέκρουσε παράνομα τα δικά του ευρήματα, τα οποία ουσιαστικά παραδέχονται ότι ο Covid-19 είναι στη χειρότερη περίπτωση εποχιακό κρυολόγημα ή γρίπη, για να κλείσει παράνομα την κοινωνία και να επιβάλει μια ατζέντα εμβολιασμού των ανθρώπων με τεχνολογία CRISPR που αλλάζει τα γονίδια.

Εδώ, για παράδειγμα, υπάρχει ένας σύνδεσμος προς μια επιστημονική έκθεση που αναγνωρίζει ότι το CRISPR χρησιμοποιείται σε εμβόλια «Covid-19». 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7469881/

Οι κρατικοί ηθοποιοί της Κλίκας δέχονται τώρα αυξανόμενη επίθεση για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.  Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις κατσάδιασε τον πρόεδρο-μαριονέτα Μπάιντεν την περασμένη Τετάρτη, όταν ο Κινέζος Τζο του έδωσε εντολή να κλείσει την πολιτεία λόγω της ψεύτικης πανδημίας.  Μιλώντας στον τσάρο του εμβολίου ο Δρ Anthony Faustus, ο ΝτεΣάντις  ρώτησε «Πόσα είστε σε θέση να κερδίσετε από αυτά τα εμβόλια, Δρ Fauci;»  Στη συνέχεια πρόσθεσε «Και, Τζο, αν συνεχίσεις με αυτή την πορεία δράσης, θα εξουσιοδοτήσω την Κρατική Εθνοφρουρά να προστατεύσει το κίνημα των Φλορινταίων.»  Όταν ο Μπάιντεν απάντησε «Απευθύνσου μου ως κ. Πρόεδρε ή Πρόεδρε Μπάιντεν», ο ΝτεΣάντις απάντησε «Δεν θα το κάνω, και μπορείς να πας να γαμηθείς», πριν κλείσει το τηλέφωνο. 

Gov. DeSantis Tells Biden: “Go Fuck Yourself”

Ο ΝτεΣάντις πρέπει τώρα να προσέχει τα νώτα του για δολοφόνους και να κινητοποιήσει την Εθνοφρουρά της Φλόριντα για να προελάσει στη Νέα Υόρκη και σε άλλα οχυρά της Χαζαρικής Μαφίας.

Σίγουρα θα λάβει την υποστήριξη του Τέξας και της Εθνοφρουράς των περισσότερων άλλων Πολιτειών, καθώς και στρατιωτικό βαθμό (μέχρι τον Συνταγματάρχη) του Πενταγώνου, αν το κάνει.

Παρεμπιπτόντως, ο σύνδεσμος προς το παραπάνω άρθρο μου στάλθηκε στο Telegram, αλλά εμφανίστηκε μόνο στο iPhone μου και όχι στον υπολογιστή μου.  Σύμφωνα με πηγές της CIA, της MI6 και της FSB, η Microsoft, το Facebook, το Twitter και η Google ελέγχονται πλέον από εγκληματίες που λογοκρίνουν την αλήθεια.

Πολλές πηγές του Πενταγώνου λένε ότι ο Τραμπ προσποιείται και λέει μόνο λόγια στους Σιωνιστές, και σύντομα θα στραφεί εναντίον τους.  Ωστόσο, οι άνθρωποι πρέπει να έχουν κατά νου ότι ήταν πάντα πρωτοστάτης στο Ισραήλ κάνοντας πράγματα όπως η αναγνώριση της παράνομης προσάρτησης της Λωρίδας της Γάζας από το Ισραήλ και η μετακίνηση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.  Εκτέλεσε επίσης τον κατάφωρο νεποτισμό δίνοντας στον γαμπρό του-μέλος της  Chabad  (σκοτώστε το 90% της ανθρωπότητας, σκλαβώστε τους υπόλοιπους) Jared Kushner υπβολική εξουσία να διαπραγματευτεί ειρηνευτικές συμφωνίες της Μέσης Ανατολής για το Ισραήλ.

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει τελειώσει.  Όπως δείχνουν αυτά τα διαγράμματα, είναι τώρα σαν τον Γουίλι το Κογιότ (ΣτΜ Ροουντ Ράνερ κινούμενα σχέδια…)  που κρέμεται στον αέρα αφού έπεσε τρέχοντας από το γκρεμό.

Η κατάσταση στην περιοχή είναι τώρα τόσο δυσχερής που, ως ένα μόνο παράδειγμα, μια νέα έρευνα της NYC Hospitality Alliance αποκαλύπτει ότι το 92% των εστιατορίων της Νέας Υόρκης δεν μπορούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο του Δεκεμβρίου.

https://thenycalliance.org/information/december-2020-rent-report

Επίσης, ακόμη και τα Μέσα Εταιρικής Προπαγάνδας αρχίζουν να επαναστατούν ενάντια στις ψεύτικες αφηγήσεις τους.  Για παράδειγμα, σε μια εμφάνιση στο MSNBC, ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον COVID, Andy Slavitt, δήλωσε ότι το γεγονός πως τα μοτίβα μόλυνσης Covid ήταν πανομοιότυπα στην χωρίς καθόλου καραντίνα Φλόριντα και στην απόλυτης καραντίνας Καλιφόρνια έφτανε «λίγο πέρα από την εξήγησή μας».

https://www.zerohedge.com/covid-19/watch-biden-adviser-struggles-explain-similar-covid-numbers-ca-fl-despite-opposite https://www.zerohedge.com/covid-19/watch-biden-adviser-struggles-explain-similar-covid-numbers-ca-fl-despite-opposite

Η Κλίκα τώρα αποκλιμακώνει απεγνωσμένα την ψεύτικη πανδημία καθώς γίνεται πλέον αδύνατο να αρνηθούν την πραγματικότητα.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναφέρουν μια τεράστια πτώση στις περιπτώσεις «Covid» και τα άρθρα ειδησεογραφικής προπαγάνδας λένε τώρα ότι ολόκληρη η «πανδημία» ίσως να έχει τελειώσει μέχρι τον Απρίλιο. 

http://www.battleforworld.com/2020/08/01/covid-19-where-does-it-end/#CovidCasesDrop

https://www.statista.com/chart/22067/daily-new-cases-by-world-region/

Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούμε τους εγκληματίες αυτούς επειδή έχουν κυριολεκτικά χιλιάδες χρόνια εμπειρίας στην εκτροφή ανθρώπων σαν να επρόκειτο για κτηνοτροφία.  Η επίθεση στο Τέξας – η οποία περιλάμβανε σκόπιμη διακοπή του ηλεκτρικού δικτύου τους εν μέσω μιας ψυχρής εισβολής – είναι ένα παράδειγμα.  Αυτό ήρθε μετά από το «θάνατο από Covid-19» του Τεξανού Βουλευτή Ron Wright, και καθώς διαφαίνεται η εκλογή για την αντικατάστασή του, τα εταιρικά μέσα προπαγάνδας είναι γεμάτα από άρθρα που επικρίνουν τη Διοίκηση του Τέξας για «κακή διαχείριση», του ενεργειακού του δικτύου. 

https://www.washingtonpost.com/opinions/2021/02/17/texas-shows-that-when-you-cannot-govern-you-lie-lot/

Τώρα, πηγές της NSA μας λένε ότι το επόμενο πράγμα που σχεδιάζει το εγκληματικό καθεστώς είναι ελλείψεις τροφίμων.  Η NSA σημειώνει:

1) Μικρές φάρμες κλείνουν παγκοσμίως.

2) Πάνω από 1.000 πλοία στα ανοικτά των ακτών μας με τρόφιμα, καθώς το FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) τα κρατά έξω στη θάλασσα, αφήνοντας τα τρόφιμα να σαπίσουν,

3) Η Κίνα πλειοδοτεί σε φαγητό σε όλο τον κόσμο, καθώς οι καλλιέργειές τους αποτυγχάνουν,

4) Αυτή η παγωνιά που δημιουργήθηκε από τη NASA δεν επιτρέπει αποστολές τροφίμων μεταξύ των εθνών· στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, κ.λπ.

Επιπλέον, η NSA σημειώνει πως οι σιδηρόδρομοι κάθονται αδρανείς, οπότε τα φορτηγά θα πρέπει να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, που σημαίνει ότι τα έξοδα αποστολής πήγαν από $ 1.000 ανά εμπορευματοκιβώτιο σε $ 10.000 ανά εμπορευματοκιβώτιο από το Σιάτλ στο Σικάγο.  Σημειώνουν το ίδιο πρόβλημα στην Ιαπωνία, καθώς τα λιμάνια χρειάζονται συνεχείς αναβαθμίσεις λόγω της σεισμικής δραστηριότητας.  Και για να ολοκληρωθεί το θέμα, λένε ότι  «ο Μπάιντεν στέλνει αποθέματα σιτηρών των ΗΠΑ στην Κίνα ξανά «

https://news.yahoo.com/world-pay-more-meat-food-050000496.html

https://www.zerohedge.com/commodities/amid-soaring-food-prices-kraft-heinz-conagra-brands-set-raise-prices

Η καμπάλ επίσης ισοπεδώνει τους υποσταθμούς ενέργειας στις ΗΠΑ εδώ και χρόνια «έτσι μια διακοπή ρεύματος 3 ωρών γίνεται διακοπή ρεύματος 3 εβδομάδων», σημειώνουν οι πηγές.  Λένε ότι αυτό που συνέβη στο Τέξας ήταν «απλά μια πρόγευση». 

Texas’s Power Grid Disaster Is Only The Beginning

Εκτός από την οικονομική δολιοφθορά, η Καμπάλ προωθεί τώρα πολλαπλές διαστημικές αποστολές για να συγκεντρώσει χρήματα. 

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-9273375/Seven-minutes-terror-NASAs-Perseverance-land-Mars-TODAY.html

https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/14089099/russia-china-sign-historic-deal-build-first-moon-base/


Τώρα ας δούμε ένα πρόσφατο στιγμιότυπο ορισμένων από τις ανόητες πολιτικές που προσπαθεί να επιβάλει η Καμπάλ στον κόσμο.  Πρώτον, εξακολουθούν να φλυαρούν ασταμάτητα για το Ιράν και τη λεγόμενη «πυρηνική βόμβα» του.  Εδώ, για παράδειγμα, είναι ένα σχόλιο στη Debka που συνδέεται με τη Μοσάντ και λέει ότι «ο τοίχος που έπεσε η πολιτική του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για την εκ νέου εμπλοκή του Ιράν στην πυρηνική διπλωματία είναι ότι οι σύμβουλοί του δε μπόρεσαν να συνεννοηθούν σε μια στρατηγική για να καθυστερήσουν την πρόοδό του προς μια βόμβα».  Αυτές είναι οι ίδιες μλκίες που επαναλαμβάνουν ασταμάτητα για πάνω από 30 χρόνια. 

Are Biden’s moves for nuclear diplomacy with Iran stuck in the sand?

Φυσικά, αν ρίξετε μια ματιά στους Ιρανούς ηγέτες που φορούν τις προβατομάσκες  τους, θα καταλέβετε ότι το Ιράν είναι επίσης μια αποικία της Καμπάλ που παίζει τον ρόλο της στην προσπάθεια να μας κάνει όλους να αλληλοσκοτωθούμε σ΄έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  

https://www.zerohedge.com/geopolitical/white-house-signals-iran-its-ready-eu-sponsored-talks-major-nuke-deal-breakthrough

Στο Ισραήλ εν τω μεταξύ, το προβατοκόπαδο εκεί λαμβάνει τώρα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού με το σημάδι του θηρίου, που τους επιτρέπουν να πάνε για ψώνια κ.λπ.  

https://www.msn.com/en-us/news/world/israel-re-opens-further-with-green-pass-for-vaccinated/ar-BB1dSlf1

Και μετά έχουμε τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άντζελα Χίτλερ να λέει, «η πανδημία δεν θα τελειώσει μέχρι να εμβολιαστούν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο»

https://www.reuters.com/article/us-germany-politics-g7-merkel-idUSKBN2AJ1WG

Φυσικά, οποιαδήποτε έθνη αντιτίθενται σε αυτό είναι «αχρεία έθνη», που αντιδρούν σε μια «βασισμένη σε κανόνες παγκόσμια τάξη», και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε «Η Κίνα και η Ρωσία προσπαθούν να ξαναγράψουν τους κανόνες της διαδρομής προς όφελος των δικών τους συμφερόντων»

https://www.reuters.com/article/us-germany-security-nato-idUSKBN2AJ24G

Τα παραπάνω είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των πολλών λόγων για τους οποίους συνεχίζεται και επιταχύνεται μια μαζική επίθεση για την απομάκρυνση αυτών των εγκληματιών.

Σύμφωνα με την MI6:

«Τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν μόνο όταν η Χαζαρική Μαφία αναφέρεται ανοιχτά – βασίζονται σε απεχθή μυστικότητα και αντίποινα μέσω μαφιόζικων τακτικών, συμπεριλαμβανομένης της πυρηνικής τρομοκρατίας και του εκβιασμού, όπως το πρόσφατο φιάσκο της Προεδρίας των ΗΠΑ.  Πιστεύω ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες να σαρωθεί ο πλανήτης από τις [πυρηνικού εκβιασμού] συσκευές τους, αλλά η αλλαγή του καθεστώτος είναι ένα πιο στρατιωτικό πράγμα και η εισβολή και η κατοχή θα ήταν η μόνη λύση.  Ουσιαστικά, το Ισραήλ θα πρέπει να τεθεί σε διεθνή διοίκηση όπως και το Βερολίνο επί του παρόντος».

Με άλλα λόγια, η MI6 επιβεβαιώνει ότι η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν τέθηκε σε εφαρμογή ως απάντηση στον πυρηνικό εκβιασμό του Ισραήλ.

Το Πεντάγωνο είναι σύμφωνο με το σχέδιο κατάληψης του Ισραήλ, το ίδιο και οι Ρώσοι.  «Η Ρωσία είναι το τελευταίο νησί ελευθερίας», δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιατσεσλάβ Βολοντίν προσθέτοντας «Βλέπετε τι συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής;  Η χώρα πεθαίνει, όλα έχουν ακυρωθεί»

https://www.themoscowtimes.com/2021/02/17/russia-is-the-worlds-last-island-of-freedom-parliament-speaker-says-a72995

Αρκετοί στόχοι έχουν περιγραφεί για την ανοιξιάτικη επίθεση κατά της καμπάλ.  Εκτός από το Ισραήλ, κάθε παγκόσμιος ηγέτης που πιέζει για εμβόλια Covid-19 πρέπει να απομακρυνθεί ΑΜΕΣΑ.  Μεταξύ αυτών είναι ο Μπόρις Τζόνσον του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Τζάστιν Κάστρο του Καναδά, η Άντζελα Χίτλερ της Γερμανίας, ο Τζο CG Μπάιντεν των ΗΠΑ κλπ.

Η απομάκρυνση του Τζάστιν Κάστρο στον Καναδά αποτελεί υψηλή προτεραιότητα, διότι θα επιτρέψει στα καναδικά στρατεύματα να ενωθούν με τους συμπατριώτες τους σε πολιτείες όπως το Τέξας και η Φλόριντα για να πολεμήσουν ενάντια στα οχυρά της Χαζαρικής μαφίας, όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη.  

https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/14-5m-canadians-to-be-immunized-by-june-updated-vaccination-timeline-shows-1.5314048

Επίσης, η Google και το Facebook δημιουργήθηκαν με χρήματα φορολογουμένων και στη συνέχεια δόθηκαν σε ιδιώτες.  Τώρα αφαιρούν την εξουσία από εκλεγμένες κυβερνήσεις και πρέπει να κρατικοποιηθούν. 

«Η ελευθερία του λόγου δεν είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσουν οι ανώνυμοι συντονιστές που εργάζονται για ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αντιθέτως, αυτό είναι για τον εθνικό φορέα· για νόμιμα  εκλεγμένους αξιωματούχους.»

δήλωσε πρόσφατα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας Σεμπάστιαν Καλέτα

 

https://www.foxnews.com/world/poland-fights-big-tech-push-block-social-media-censorship?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-14580965&utm_medium=social&utm_source=instagram

https://www.zerohedge.com/political/biden-admin-working-directly-big-tech-crush-vaccine-dissent

Επίσης, ως μέρος αυτής της επίθεσης, εταιρείες όπως το Pornhub ετοιμάζονται να υποβάλουν αγωγές με το σήμα του θηρίου κατά της Visa & της Mastercard.  Τα εκατομμύρια των συνδρομητών του pornhub σε όλο τον κόσμο δεν μπόρεσαν να πληρώσουν για τις συνδρομές τους χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, επειδή δημοσιεύτηκαν κάποια παράνομα βίντεο 15χρονων.  Αυτό είναι ένα έγκλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από την αστυνομία, όχι από εταιρείες καρτών, το Pornhub έχει ήδη λάβει διορθωτικά μέτρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.  Τώρα, η πορνογραφία έχει γίνει ένα νέο κίνητρο για να μεταβούν οι άνθρωποι στα εκτός καμπαλιστικού ελέγχου κρυπτονομίσματα.

Οι εταιρείες καρτών επέλεξαν την παιδική πορνογραφία – ένα θέμα που προκαλεί αποστροφή μεταξύ πολλών – για να καθορίσουν την αρχή βάσει της οποίας θα γίνουν ο δικαστής και οι ένορκοι που αποφασίζουν σε τι μπορούμε να ξοδεύουμε τα χρήματά μας.  Στη συνέχεια θα είναι αγορές ναρκωτικών και μετά όπλων.  Σύντομα θα είναι βιβλία ιστορίας που διδάσκουν την πραγματική αλλά απαγορευμένη ιστορία.  Είναι πολύ αβέβαιο το έδαφος.  Πρόκειται για τμήμα πραξικοπήματος κατά της δημοκρατίας από τις καθαρόαιμες οικογένειες που ελέγχουν το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Μην γελιέστε, αυτό είναι το σημάδι του θηρίου.

Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν πόσο μεγάλο είναι το διακύβευμα σε αυτή τη μάχη.  Αυτοί οι εγκληματίες εμποδίζουν την ανθρώπινη πρόοδο και εμποδίζουν την εξέλιξή μας.  Η γιαγιά μου γεννήθηκε στην εποχή που τα άλογα έσερναν άμαξες και στη ζωή της είδε υπολογιστές, τζετ αεροπλάνα και διαστημικές αποστολές.  Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τη δεκαετία του 1970 είδαν πράγματα όπως το Twitter και το Netflix, αλλά όχι πολύ περισσότερα.  Τα επανδρωμένα διαστημικά ταξίδια, για παράδειγμα, έχουν διακοπεί.

Η κυβερνώσα ηλιθιοκρατία, σε μια προσπάθεια διατήρησης της εξουσίας, έχει καταστείλει εφευρέσεις που κυμαίνονται από την αντιβαρύτητα, την ελεύθερη ουσιαστικά ενέργεια μέχρι την αθανασία.  Εμποδίζουν ένα μέλλον με δυνητικά  απεριόριστο καλό για την ανθρωπότητα.

Η προσπάθεια της κλίκας να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία CRISPR για να μειώσει τις ικανότητες των ανθρώπων και να τους μετατρέψει σε μόνιμους σκλάβους είναι ένα καλό παράδειγμα.  Αντίθετα, η Ρωσία προτείνει μια νέα διεθνή συμφωνία για τη συζήτηση της τεχνολογίας CRISPR.  Προτείνουν η CRISPR να χρησιμοποιείται μόνο για την αναβάθμιση και όχι τη μείωση.  Θεωρητικά η CRISPR θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να μας κάνει όλους υπεράνθρωπους και αθάνατους αν το επιλέξουμε.  Αν αποτύχουμε να δράσουμε, αντ’ αυτού η CRISPR θα χρησιμοποιηθεί για να μας κάνει υποάνθρωπους.

Είναι ένας πόλεμος για το μέλλον της ανθρωπότητας και ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

πηγή

Tags
Back to top button