Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη! – Δείτε το βίντεο

Λίγες ημέρες μετά το πρώτο «κύμα» του χιονιά που ταλαιπώρησε όλη την Ελλάδα, οι μετεωρολόγοι, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αναμένουν σημαντική επιδείνωση του καιρού από το νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα πλήξει τη χώρα από το μεσημέρι της Πέμπτης (05/01/2017).

Το φαινόμενο «Αριάδνη» που πλησιάζει τη χώρα μας θα φέρει πολικές θερμοκρασίες και χιόνια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου τα φαινόμενα θα είναι έντονα αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα, όπως ανέφερε στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Ωστόσο, ο μετεωρολόγος ανατρέπει όλα τα δεδομένα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφού σε μήνυμά του στο Facebook αναφέρει ότι «στη Θεσσαλονίκη η πιθανότητα μειώθηκε ακόμα περισσότερο για κάποια αξιόλογη χιονόπτωση μέσα στη νύχτα προς τα Θεοφάνια αλλά και κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας όπου δεν αποκλείεται να επικρατήσει κατά περιόδους μόνο κάποια συννεφιά», ενώ για την Αθήνα αναφέρει πως «για την πιθανότητα χιονοπτώσεων στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και σε περιοχές της Αττικής από το Σάββατο θα υπάρξουν λεπτομέρειες μετά το μεσημέρι σήμερα».

Το ψύχος έρχεται- οι χιονοπτώσεις όμως θα έχουν πολύ πιο επιλεκτικό χαρακτήρα..

Καλημέρα φίλες και φίλοι! Δεν έχουν αλλάξει ΄και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία όσον αφορά στο κύμα ΄ψυχους που αναμένεται από τις νυχτερινές ώρες αύριο πρώτα στα βόρεια και από τα Θεοφάνια στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οπως ανέφερα όμως και χθες οι αναμενόμενες χιονοπτώσεις δείχνουν να είναι αρκετά πιο περιορισμένες και γεωγραφικά και από πλευράς έντασης. Στη Θεσσαλονίκη η πιθανότητα μειώθηκε ακόμα περισσότερο για κάποια αξιόλογη χιονόπτωση μέσα στη νύχτα προς τα Θεοφάνια αλλά και κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας όπου δεν αποκλείεται να επικρατήσει κατά περιόδους μόνο κάποια συννεφιά..
Για την πιθανότητα χιονοπτώσεων στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και σε περιοχές της Αττικής από το Σάββατο θα υπάρξουν λεπτομέρειες μετά το μεσημέρι σήμερα…

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Tags
Back to top button