Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : «Πανδημία», αλήθειες, ψεύδη και εμβόλια

Μετά από όλα όσα ζήσαμε, μελετήσαμε, καταλάβαμε και επιβεβαιώσαμε τους τελευταίους μήνες, μια και μόνον μια είναι η ωμή, η αβίαστη, πικρή και κυρίαρχη αλήθεια: οι σκοτεινές δυνάμεις των στοών, των αδελφοτήτων και των μυστικών εταιρειών προσχεδιασμένα χρησιμοποίησαν τον παρασκευασθέντα εργαστηριακώς COVID19: τόσο για να φοβίσουν τις απονήρευτες μάζες όσο, επίσης, και να προχωρήσουν οι ίδιοι στην επόμενη φάση του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ.

Ναι. Και το αυτό το παγκόσμιας κλίμακας τεστ ή κοινωνική προσομοίωση ταξινόμησης και ελέγχου πέτυχε. Και, ωσαύτως: Μια «επιθετική γρίπη», έτσι όπως την ονόμασαν διάσημοι καθηγητές, κλπ, μετετράπη σε μια παγκόσμια «Πανδημία»! Τα ενδιάμεσα αποτελέσματα αυτού του βιολογικού κόλπου και κοινωνικού όπλου είναι πολύ ευχάριστα για τη Νέα Τάξη. Το κορωνο-πείραμα για την μελλοντική δημιουργία του παγκόσμιου εκτροφείου της Νέας Εποχής πέτυχε. Οι σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Εποχής τρίβουν τα χέρια τους από χαρά.

Τελικά, με την προσχεδιασμένη, φυτεμένη και ελεγχόμενη «πανδημία», όλα πήγαν πολύ καλύτερα από ότι οι ίδιοι αρχικώς είχαν σχεδιάσει, λογάριαζαν ή ανέμεναν. Τα επίχρυσα νεοταξικά κυβερνητικά πιόνια, τα εξαγορασμένα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης, οι νέες υπερ-τεχνολογίες αιχμής και τα από δεκαετιών σχέδια κοινωνικού ελέγχου, μαντρώματος και, εν τέλει, αφανισμού των ανθρώπων έσπασαν τα κοντέρ επιτυχίας. Θριάμβευσαν. Η δε μάσκα που μας επέβαλαν να φοράμε, για τους τυφλοπόντικες της Νέας Εποχής είναι ή λογίζεται ως εμφανές σημείο συνεχούς αλληλο-εκφοβισμού και υποταγής.

Τώρα πια, ο δρόμος είναι πλέον ανοιχτός για την επόμενη φάση των σχεδίων της ΝΤΠ. Που, όπως είπε δημοσίως ο εκπρόσωπος του «αγίου» Βατικανού καθηγητής John Schellnhuber (19-2-2020), είναι: «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων». Ναι. Αυτό ακριβώς είπε, λέξη προς λέξη, ο Πάπας της Ρώμης δια του εκπροσώπου του! Διαβάστε το και πάλι. Και ξανά πάλι!..

Εντούτοις, βεβαίως, τα λεπτομερέστατα σχέδια της Νέας Τάξης προβλέπουν να συνεχισθεί και το άλλο μεγάλο, συμπληρωματικό και νεοεποχίτικο σχέδιό τους που φέρει το όνομα: σφράγισμα ή τσιπάρισμα. Και αυτό: Παράλληλα ή ταυτόχρονα με τον προσχεδιασμένο και εν εξελίξει επίγειο αρμαγεδδώνα, που θα φουντώσει και θα εξαπλωθεί.

Και όλα αυτά τα παγκόσμια πολεμικά γεγονότα θα γίνουν ή θα λάβουν χώρα πέραν πάσης-πάσης αμφιβολίας! Γιατί; Διότι: Μας το λένε και το ξαναλένε ευθέως, το γράφουν σε όλα τα έντυπα, ηλεκτρονικά ή μη, και μας το διατυμπανίζουν οι ίδιοι οι κοσμοκράτορες και δράστες νεοταξίτες. Μας το πιπιλίζουν αδιαλείπτως οι ίδιοι, υπερηφάνως και αμέτρητες φορές, σαν καραμέλα, ώστε λίγο-λίγο να χωνέψουμε αυτά τα ασύλληπτα που έρχονται.

Προχωρώ. Με μια έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Όλως τυχαίως, ο εν λόγω Διεθνής Οργανισμός προέβλεπε με ακρίβεια την έλευση του κορωνοϊού δύο μήνες πριν εμφανιστεί! Ναι, με ακρίβεια. Σε έκθεσή του, στις 17 Σεπτέμβριο 2019, ο ΠΟΥ κάνει λόγο για μία «πιθανή πανδημία». Έγραφε: «Για μια παγκόσμια πανδημία που θα μπορούσε να αφανίσει 80 εκατομμύρια άτομα σε λιγότερο από 36 ώρες και μαζί το 5% του παγκόσμιου ΑΕΠ».

Πέραν αυτού, ο Νομπελίστας Έλληνας καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, Όθων Ηλιόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μία φοβερή υπερβολή για τον κίνδυνο από τον ιό, που βασίζεται σε λάθος εικόνες για τη θνητότητα από αυτή τη λοίμωξη». Ο διεθνούς κύρους επιστήμονας, ο οποίος μάλιστα νόσησε από τον κορονοϊό, δήλωσε εισέτι: «Όσοι έχουν αντισώματα, να μπορούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, ώστε να βγούμε άμεσα από το “γύψο”, να επανεκκινηθεί η οικονομία, αλλά και να επανέλθει ο κόσμος στη φυσιολογική του ζωή».

Πάμε πιο κάτω. Στον Αμερικανό ιατρό Δρ. Ρασίντ Μπουτάρ. Ο οποίος μίλησε έξω από τα δόντια. Έτσι όπως κάνουν και εκατοντάδες άλλοι επιστήμονες. Ο ίδιος είπε για τον κορωνοϊό: «Είναι ένα ψέμα που έχει στηθεί σε όλη τη γη». Ο Δρ. Rashid Buttar αναφέρθηκε τόσο στην ιδιαίτερη επικινδυνότητα του εμβολίου για τον κορωναϊό όσο, ομοίως, και το πως προσχεδιασμένα στήθηκε όλο αυτό το σκηνικό για τους μαζικούς εμβολιασμούς και ελέγχους των ανθρώπων.

Όλα αυτά συνάδουν, επίσης, με αυτά που είπε ο καθηγητής και αρκετές φορές υποψήφιος για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής, Giulio Tarro: «Ο Covid-19 πεθαίνει σε 48 ώρες». Όλα αυτά συντρέχουν, επιπροσθέτως, και με την δημόσια παραδοχή περί της απάτης του κορωνοϊού που κατέγραψε το κατά λάθος ανοιχτό μικρόφωνο μέσα στον Λευκό Οίκο πριν ξεκινήσουν οι δημόσιες δηλώσεις του προέδρου Τραμπ (υπάρχει βίντεο της δημοφιλούς εκπομπής «The Highwire»).

Έτι, ο Nicolas Bonnal, Γάλλος συγγραφέας και πολιτειολόγος, γράφει για ένα προσχεδιασμένο παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα που βασίζεται στο φόβο του θανάτου. Ότι περνάμε από την δημοκρατία στην βιοκρατία και στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Κατά τον ίδιο: «Η παγκόσμια αυτοκρατορία επιστρέφει». Τονίζει: «Οι παγκοσμιοποιητές αποφάσισαν να βάλουν turbo τους μηχανισμούς τους για να δημιουργήσουν την ηγεμονία τους». Μια παγκόσμια ηγεμονία – κυβέρνηση, «ελέγχοντας έναν ψηφιακό πλανήτη και πυροδοτώντας ιούς και τσουνάμια».

Επιπροσθέτως, ας δούμε και αυτά που είπε ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, Klaus Püschel. Ο ίδιος εξηγεί σε άρθρο του: «Οι αριθμοί δεν δικαιολογούν τον φόβο του κορονοϊού. Ο νέος κορωνοϊός-2019 είναι μια σχετικά αβλαβής λοιμώδης ασθένεια. Είναι μια φυσιολογική λοίμωξη. Και πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί της χωρίς καραντίνα». Ο Κλάους Πίσελ εξέτασε θανάτους που αφορούσαν προϋπάρχουσες καταστάσεις ή υποκείμενα νοσήματα που, όπως υπογράμμισε: «Ακόμα και εάν αυτό ακούγεται σκληρό, όλοι θα είχαν πεθάνει κατά τη διάρκεια αυτού του έτους».

Έτι, ο Λικ Μοντανιέ, ο νομπελίστας που ανακάλυψε το AIDS κατήγγειλε ευθέως: «Ο κορωνοϊός δεν προήλθε από την υπαίθρια αγορά της Γουχάν. Αυτό είναι ένας πολύ ωραίος μύθος. Ο κορωνοϊός προήλθε από βιοεργαστήριο. Είναι έργο επαγγελματιών μοριακών βιολόγων. Κατασκευάστηκε».

Τώρα. Στάση και ερώτηση: Γιατί άραγε οι σκοτεινές δυνάμεις των στοών και των μυστικών εταιρειών έστησαν αυτή την δήθεν μεγάλη πανδημία; Γιατί «μια απλή γρίπη», όπως είπε επί λέξει στο κλειστό-ανοιχτό μικρόφωνο ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, μεταστοιχειώθηκε τάχα σε μια παγκόσμια πανδημία; Πέρα από τον εν εξελίξει Γ΄ΠΠ, που προσχεδίασαν και ήδη υλοποιούν από το έτος 2011, γιατί άραγε οι ίδιοι φοβίζουν τόσο πολύ και τρομοκρατούν τον αγνό και απονήρευτο κόσμο; Σε τι σκοπεύουν οι ίδιοι; Ποιός είναι άραγε ο τελικός τους στόχος;

Απάντηση: Διότι θέλουν να μας σφραγίσουν. Μέσω της ανάγκης του ελέγχου των δήθεν πανδημιών, κλπ, θέλουν να μας σφραγίσουν. Τα σύγχρονα εμβόλια, τύπου νάνο-σκόνης ή κβαντο-τατουάζ, κλπ, αποτελούν μια προδρομική μορφή σφραγίσματος. Όπως οι ίδιοι μας το λένε συνεχώς, το γράφουν κατά λέξη και το διαλαλούν δημοσίως: Θέλουν να μας παρακολουθούν μέσω τσιπ-εμβολίου, ηλεκτρονικών καρτών, αχρήματης κοινωνίας, κοκ. Και αργότερα με λέιζερ. Οι διεθνείς σιωνιστές θέλουν να μετατρέψουν τον πλανήτη σε μια παγκόσμια φάρμα από «δίποδα ζώα» ή «γκόϊμ». Ή, όπως το λένε οι ίδιοι: Σε ένα γιγαντιαίο εκτροφείο τσιπαρισμένων ζώων.

Γι’ αυτό προσχεδιασμένα φύτεψαν, ενέσπειραν και προώθησαν με τα δικά τους συστημικά ΜΜΕξαπάτησης την τάχατες μεγάλη πανδημία. Για να προξενήσουν τον φόβο και τον μέγα τρόμο. Ναι, πράγματι. Οι σιωνιστές, μαζί με τα υποζύγιά τους, διέσπειραν τον φόβο, μας κλείδωσαν σκοπίμως στα σπίτια μας για να κατατρομάξουν, χυλοποιήσουν και κάμψουν τις απονήρευτες μάζες: έτσι ώστε να διευκολύνουν την περεταίρω υλοποίηση των φρικτών και ανθρωποκτόνων σχεδίων τους.

Όλα είναι καταλεπτώς προσχεδιασμένα. Όλα. Λόγου χάρη, ο διάσημος «φιλάνθρωπος» Μπιλ Γκέιτς είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής πανδημίας. Όλως τυχαίως. Σε σχετική συνέντευξη το 2015, στον Ezra Klein του Vox, είχε παρομοιάσει την μελλοντική κατάσταση, που πιθανόν να προκληθεί, με την ισπανική γρίπη του 1918, εάν τεθεί εκτός ελέγχου μια επιδημία τύπου κορωνοϊού. Ο ίδιος ανέφερε: «Τότε υπήρξαν πάνω από 33 εκατομμύρια νεκροί ανά τον κόσμο».

Ο κ. Γκέιτς είχε τότε υπογραμμίσει και όλως συμπτωματικώς: «Εξαιτίας μιας επιδημίας, θα μπορούσαν να χαθούν τρία τρις και να πεθάνει εκατομμύρια κόσμος. Εάν προετοιμαστούμε από τώρα, μπορούμε να τα καταφέρουμε». Κατά τον ίδιο: «Ο θανατηφόρος ιός ενδέχεται να αφήσει πίσω του μεγαλύτερη καταστροφή από ότι θα άφηναν οι πύραυλοι σε μια πολεμική αναμέτρηση». Και ότι: «Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο μιας πανδημίας».

Μάλιστα, ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε από χρόνια αναφερθεί και στην ανάγκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλη την ανθρωπότητα. Δήθεν ή τάχα για λόγους κάποιας μελλοντικής πανδημίας. Η ωμή πραγματικότητα: Οι δημόσιες δηλώσεις-προτάσεις του μέγα «φιλάνθρωπου» και διάσημου νεοταξίτη Μπιλ Γκέιτς παραπέμπουν άμεσα σε κοινωνίες «μεγάλου αδελφού». Σε κοινωνίες προδρομικού ηλεκτρονικού μαντρώματος.

Ναι. Δεν κάνουμε λάθος. Ο κ. Γκέιτς είχε πει σε συνέντευξή του πριν λίγες εβδομάδες: «Θα πουλήσω σε όλο τον πλανήτη εμβόλια». Σε συνέντευξή του στους Times, ο πολύ-δισεκατομμυριούχος Γκέιτς δήλωσε ότι ο κορωνοϊός αποτελεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη του. Και πως θα χρηματοδοτήσει με κάθε τρόπο τόσο την παρασκευή όσο, επίσης, και την γρήγορη διανομή του εμβολίου σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως είπε ο μεγαλύτερος σημερινός χρηματοδότης του ΠΟΥ, ο κ. Γκέιτς, η παγκόσμια πανδημία είναι ο «χειρότερος εφιάλτης» του. Και ότι, επί χρόνια ανησυχούσε ο ίδιος για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας πανδημίας.

Ναι. Και όλα αυτά, με πολλές ακόμη και επιπρόσθετες αποδείξεις. Όπως είναι, λόγου χάρη, και η διάσημη πατέντα του Μπιλ Γκέιτς, που αποτελεί μια ακόμη μορφή εμφυτεύματος-τσιπαρίσματος. Και που ήδη κατατέθηκε στο παγκόσμιο γραφείο πατεντών από την Microsoft Technology Licensing (5-7-2019). Και όλως συμπτωματικά, η εν λόγω πατέντα κατετέθη με τον κωδικό «666»: WO 2020 060606.

Η εισηγητική περίληψη της αίτησης της Microsoft αναφέρει: Θα υπάρχει ένα «σύστημα κρυπτογράφησης» που θα χρησιμοποιεί «δεδομένα δραστηριότητας σώματος», «θα μπορεί να αισθάνεται τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη», κλπ. Εντούτοις, λόγω χωρικών περιορισμών, δεν θα γράψω περισσότερα επί αυτού του θέματος ούτε, επίσης, και το τι λαμβάνει χώρα σε συνδυασμό με τα διαβόητα δίκτυα 5G.

Και για να μη νομίζετε ότι όλα αυτά που αναφέρω είναι κάποιες πλάνες, παραισθήσεις ή δήθεν θεωρίες συνομωσίας, κλπ, ας πάμε παρακάτω. Για χειροπιαστές αποδείξεις. Λέει, παραδείγματος χάριν, η κυβέρνηση της Αυστραλίας στους πολίτες της: «Εάν θέλετε η καραντίνα ή το lockdown λόγω κορωνοϊού να λήξει σύντομα, πρέπει να συμφωνήσετε να παρακολουθούνται οι κινήσεις σας». Μάλιστα δε, η εφαρμογή που προτείνει η Αυστραλιανή κυβέρνηση θα μπορεί να καταγράφει το ποιος πέρασε 15 λεπτά ή και περισσότερα σε κοντινή απόσταση με ένα άτομο θετικό στο COVID-19.

Εισέτι, από τις αρχές Απριλίου, η Νότια Κορέα επέβαλε το ηλεκτρονικό βραχιόλι «σε όλους τους ανθρώπους που παραβιάζουν τους κανόνες αυτο-απομόνωσης, βγαίνοντας έξω χωρίς προειδοποίηση και μη απαντώντας σε τηλεφωνικές κλήσεις». Θυμίζοντας αυτό που είπε η διακεκριμένη Γαλλίδα επιστήμονας και διανοούμενη Valérie Bugault: «Θα επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό με τσιπ RFID. Αν δεν το πάρεις δεν θα έχεις πρόσβαση στα αναγκαία».

Πάμε στο Βέλγιο. Στο λιμάνι της Αμβέρσας. Εκεί ήδη δοκιμάζετε το ηλεκτρονικό βραχιόλι Romware Covid Radius από την εταιρία Rombit. Χρησιμοποιείται για την έκδοση ειδοποίησης όταν η απόσταση μεταξύ υπαλλήλων είναι πολύ μικρή ή υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον ίδιο τόπο (Les Echos). Όπως λένε, το εν λόγω βραχιόλι αποτελεί σημαντική παράμετρο για μια επιτυχή μετάβαση στην «κανονικότητα». Ναι, φτάσαμε: Το υγειονομικό Νταχάου είναι εδώ. Σε πλήρη εφαρμογή.

Ας πάμε τώρα και στην πολιτισμένη Γαλλία. Όπου εκεί επιστρέφει, ως δήθεν πρόοδος, ο υγειονομικός Μεσαίωνας. Λόγου χάρη, η εταιρία της Τουλούζης, η Sigfox, προτείνει μια δική της εφαρμογή μέσω κινητών για τον κορωνοϊό. Ο υπουργός Υγείας Olivier Veran επιβεβαίωσε προσφάτως ότι εργάζονται πάνω σε μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας για «ανίχνευση επαφών». Βαπτισμένης ως StopCovid (Les Échos). Πράγματι. Βιώνουμε όντως έναν αναπτυσσόμενο υγειονομικό ολοκληρωτισμό για χάρη της ΝΤΠ και των φρικτών της σχεδίων.

Έτι, μια αντίστοιχη εφαρμογή έχει και το Χονγκ Κονγκ: Ηλεκτρονικά «βραχιόλια» με μικροτσίπ εντοπισμού για τους εισερχόμενους τουρίστες. Στην Κίνα, προσέτι, χρησιμοποιείται ευρέως η διαδικασία καταγραφής με σκανάρισμα QR code. Στις ΗΠΑ, οι εταιρείες Apple και η Google συμπράττουν στη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής: η οποία θα μετατρέπει το smartphone σε καταδότη των κινήσεων. Και άρα, των ενδεχόμενων επαφών με άλλα άτομα του χρήστη-φορέα. Η πραγματικότητα: Ο ψηφιακός καιάδας είναι εδώ. Αλλά, όμως, σταματώ εδώ. Δεν έχω άλλο συγγραφικό χώρο να επεκταθώ.

Πάμε τώρα και στην Ελλάδα. Εν συντομία. Έτσι, για να μη έχουμε παραισθήσεις ή λάθος εικόνα και αντίληψη περί το που βρισκόμαστε ή για το που πάμε. Μιλώντας δημοσίως σε βίντεο, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος επιβεβαιώνει: «Επιστροφή σε πλήρη κανονικότητα μόνο με εμβόλιο» (Κατά το ΦΕΚ 42/Α/25-2-2020). Ναι, πράγματι: Και τα εδώ επίχρυσα νεοταξίτικα υποζύγια των σιωνιστών, ακολουθούν και αυτά πιστά τον μέγα διδάσκαλό τους και μέγα «φιλάνθρωπο» Μπιλ Γκέιτς.

Το ίδιο υποστηρίζει, επίσης, και ο κ. Μόσιαλος, επίσημος εκπρόσωπος της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό: «Άρση Καραντίνας, μόνο με εμβολιασμό (και σφράγισμα)». Το ίδιο ακριβώς κάνουν ή υποστηρίζουν, εισέτι, και τα μισθωμένα φερέφωνα ή πληρωμένες πένες τύπου Ευαγγελάτος: «Όποιος αρνείται το εμβόλιο πρέπει να διώκεται ποινικά». Το ίδιο κάνουν, προσέτι, και κάποια άλλα και γνωστά δημόσια πρόσωπα-μίσθαρνα, πουλώντας και αυτά είτε από το γυαλί είτε από τα ερτζιανά μαζικό φόβο και εμβόλια-λύσεις. Και πάει λέγοντας.

Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν και δημόσιες φωνές σαν και αυτή του πρώην υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκου Μαυραγάνη, που ανέφερε: «Γιατί άραγε η προστασία της ανθρώπινης υγείας με ένα αντίδοτο (εμβόλιο) να πρέπει απαιτητά να περιέχει βιοτσίπ ελέγχου, στο οποίο αναφέρεται συνεχώς ο Bill Gates;». Για να θέσει, εισέτι, ο ίδιος και το μέγα δίλλημα: «Σύντομα όλοι μας θα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο είτε της Ελευθερίας, είτε της Υποδούλωσης».

Κλείνοντας, και άσχετα εάν ο κορωνοϊός αποτελεί ένα ακόμη κατασκευασμένο από τους ανθρώπους βιολογικό όπλο ή είναι ένας επιπλέον φυσικός υιός για κάποιους άλλους, η πραγματικότητα είναι ότι η ανθρωπότητα ζει ημέρες μεγάλου φόβου. Μαζικού τρόμου: Το καλύτερο δυνατό κοινωνικό όπλο για να περνάνε πολύ εύκολα τα φρικτά σχέδια των Σιωνιστών.

Οι κρατικές εξουσίες ανά τον κόσμο, εν γνώσει τους ή όχι, έγιναν εργαλεία των σκοτεινών δυνάμεων. Έγιναν κοινωνικοί ιμάντες και κυβερνητικά σχοινιά που δένουν προδρομικά και άκρως προδοτικά τους ίδιους τους απονήρευτους πολίτες τους. Έγιναν προδότες της χώρας τους όσο, ομοίως, και της εμπιστοσύνης των πολιτών, που θα καταγραφεί στην ιστορία. Δυστυχώς: Με τον πραγματικό φόβο ή με το πρόσχημα του φόβου, οι κυβερνήσεις υλοποιούν και εξυπηρετούν έτι περεταίρω τα ανθρωποκτόνα σχέδια της Νέας Τάξης.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Tags
Back to top button