Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μπαράζ πυροβολισμών εναντίον των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ- Τραυματίστηκε αστυνομικός

Πυροβολισμοί εναντίον των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.Eνας αστυνομικός τραυματίας.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις έξι όταν οι αστυνομικοί ήταν έτοιμοι να αλλάξουν βάρδια, όταν μέσα από το σκοτάδι μια φιγούρα εμφανίστηκε. Ο άγνωστος κρατούσε όπλο. Το σήκωσε και σημάδεψε την κλούβα των ΜΑΤ που σταθμεύει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να καλυφθούν. Δεν ανταπέδωσαν τα πυρά. Ο άγνωστος έσπευσε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι.

Στο σημείο έχουν βρεθεί κάλυκες πιθανότατα από καλάσνικοφ με πληροφορίες να ανεβάζουν τον αριθμό τους σε 3 καθώς κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τρεις φορές.

Αμέσως διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους αστυνομικούς ωστόσο τραυματίστηκε από θραύσματα και χρειάστηκε να μεταφερθεί με περιπολικό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. δεν εμπναίει καμία ανησυχία.

Εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ: Πρόκειται για δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών

Για δολοφονική επίθεση έκανε λόγο στις πρώτες του δηλώσεις μετα την επίθεση κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ στις 6:18 το πρωί στη Χαριλάου Τρικούπη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Έχουμε μια επίθεση με ευθεία βολή από κοντινό δρόμο, ήταν μια δολοφονική επίθεση» είπε ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Όπως ανακοίνωσε τον αστυνομικό που έχει τραυματιστεί θα επισκεφθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Μιλάμε για πολύ σοβαρό περιστατικό. Γι’ αυτό η κυρία Γεννηματά είχε τονίσει ότι πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν γκέτο στο κέντρο της Αθήνας» συμπλήρωσε ο κ. Χρηστίδης.

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες και το υπουργείο πρέπει να δουν πολύ σοβαρά τα πράγματα. Ελπίζουμε να πάνε καλά όλα με τον αστυνομικό» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Οι πρώτες εικόνες από την ένοπλη επίθεση

 

Tags
Back to top button