Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΡΧΙΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΡΚΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.....

Ο ΟΗΕ προειδοποίησε για τις παγκόσμιες απώλειες τροφίμων από τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή είναι μια τελευταία προειδοποίηση για να αρχίσετε να καλλιεργείτε το δικό σας φαγητό για να κρατήσετε την οικογένειά σας τροφοδοτημένη: κλείνουν τις προμήθειες για να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες.

Γι ‘αυτό παρακαλούμε διαδώστε τώρα για να εξασφαλίσετε ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει (και γιατί βρίσκεται η ολοκληρωτική ατζέντα πίσω από αυτά τα γεγονότα!) Πώς να προετοιμαστείτε και να πολεμήσετε.

UN WARNS: GLOBAL FOOD SHORTAGES START NOW

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών προειδοποίησε για τις παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων που προκλήθηκαν από μέτρα για την εξάλειψη της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.
«Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι ότι οι κυβερνήσεις περιορίζουν τη ροή των τροφίμων», δήλωσε στο Guardian ο Maximo Torero, επικεφαλής οικονομολόγος του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών.
Οι συγκομιδές ήταν καλές και οι βασικές καλλιέργειες παραμένουν στη ζήτηση, αλλά η έλλειψη εργατών στην περιοχή που προκλήθηκε από την πανδημία και η κίνηση προς τον προστατευτισμό – τιμολόγια και απαγορεύσεις των εξαγωγών – θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα τις προσεχείς εβδομάδες, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών προειδοποίησε για τις παγκόσμιες ελλείψεις τροφίμων που προκλήθηκαν από μέτρα για την εξάλειψη της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού.
«Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι ότι οι κυβερνήσεις περιορίζουν τη ροή των τροφίμων», δήλωσε στο Guardian ο Maximo Torero, επικεφαλής οικονομολόγος του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών.
Οι συγκομιδές ήταν καλές και οι βασικές καλλιέργειες παραμένουν στη ζήτηση, αλλά η έλλειψη εργατών στην περιοχή που προκλήθηκε από την πανδημία και η κίνηση προς τον προστατευτισμό – τιμολόγια και απαγορεύσεις των εξαγωγών – θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα τις προσεχείς εβδομάδες, σύμφωνα με την έκθεση.

Τα 2 μεγαλύτερα αμερικανικά κανάλια μετέδωσαν την ιδία fake είδηση προφανώς για να εκφοβίσουν τους τηλεθεατές τους . συγκεκριμένα προέβαλαν μια χαώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης εξαιτίας της θανατηφόρου επιδημίας τους κορωναϊού μόνο που στην πραγματικότητα επρόκειτο για ένα νοσοκομείο στην Βόρεια Ιταλία όπου εκεί  εξελίσσεται η μεγάλη τραγωδία της επιδημίας. Φαίνεται πώς διδάχτηκαν από τα ελληνικά κανάλια να μεταδίδουν fake ειδήσεις στη γραμμή της τρομολαγνίας τους, δείτε βίντεο.

#The Great CV19 Hoax ~ It’s All Faked

Εντωμεταξύ για να δείξουν οι αρχές ότι η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη ασχέτως αν δεν είναι έδειξαν ότι στήνουν ένα έκτατο νοσοκομείο μέσα σε ένα δημόσιο πάρκο για να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες αναγκαίες περιθάλψεις.

‘Its Surreal’! Tent Hospital Erected In Central Park, Just Like The Division

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ξεσκεπάζεται η εκστρατεία εκφοβισμού του κόσμου. Μια δημοσιογράφος ερευνήτρια ακούγοντας πώς τα νοσοκομεία γίνεται χαμός και είναι γεμάτα από κρούσματα κορωναϊού. ,αποφάσισε να επισκεφτεί ένα από αυτά.

Όταν έφτασε στην κεντρική είσοδο ήταν ένα ασθενοφόρο αραγμένο στην πύλη ρωτώντας έναν τραυματιοφορέα πόσα κρούσματα είχατε σήμερα εκείνος την απάντησε ότι δεν ήξερε προκαλώντας μεγάλη έκπληξη, αποφάσισε να επισκεφτεί και άλλα νοσοκομεία και με μεγάλη τις έκπληξη διαπίστωνε πώς ήταν σχεδόν άδεια και όλος αυτός ο θόρυβος που προβαλλόταν από τα ΜΜΕ για το δήθεν χάος που επικρατούσε ήταν fake  και στην πραγματικότητα  στόχευε στον εκφοβισμό του κόσμου.

Στην Βρετανία  αρχίζουν ήδη την προπαγάνδα να ελαττώσει ο κόσμος την χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι για το μεγάλο  Blackout  που ετοιμάζουν.

British Households Told to Prepare for BLACKOUTS As Lockdown Goes On

Όλα αυτά δείχνουν πώς εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας η περίφημη ατζέντα 21 που τα είχε περιγράψει με λεπτομέρειες εδώ και χρόνια.

This is Agenda 21 Unfolding in Front of Our Eyes — Global Totalitarian Police State.

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030- ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ(Βίντεο)http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1-2030-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b7%cf%83/

Τρελές καταστάσεις έχουνε αρχίσει και εμφανίζονται εξαιτίας τις διάδοσης του κορωναϊού, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση όταν ένας κάτοικος αστικού κέντρου αντιλήφτηκε ότι ο γείτονας του έχει προσβληθεί από τον κορωναϊό πήγε μαζί με άλλους  και έκοψαν ένα ολόκληρο  δέντρο και τον έβαλαν μπροστά στην πόρτα του σαν τεχνητό φράγμα για να μην βγουν οι άρρωστοι έξω και κολλήσουν και τους άλλους. Αυτό το περιστατικό δείχνει πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν έντονες αντιπαλότητες ανάμεσα στον κόσμο και να στρέψουν τον έναν εναντίον του αλλού με το φόβο της μετάδοσης της θανατηφόρου επιδημίας.

EVERYONE IS DOING EXACTLY WHAT BIG BROTHER WANTS THEM TO DO RIGHT NOW…

Τα επόμενα βήματα στην εξέλιξη τις εξάπλωσης τις επιδημίας θα είναι το σύστημα να κατεβάσει το στρατό σαν πιόνια του στους δρόμους για να ελέγχει κάθε παραβάτη της κυκλοφορίας. Θα είναι τέτοια η αφόρητη κατάσταση που θα αναγκάσει τους πολίτες πάντα με το πρόσχημα του κορωναϊού να συνηθίσουν ακόμα πιο ακραίες παραβιάσεις της ατομικής ελευθερίας ακόμα και από τις στρατιωτικές επεμβάσεις. Η άμεση παρενέργεια θα είναι, όσοι θα τολμούν να βγούνε έξω και να επαναστατήσουν  σε όλα αυτά τα κατασταλτικά μέτρα, θα εμποδίζονται από την υπόλοιπη μάζα  -πρόβατα που θα έχουν καταβληθεί από την επαναλαμβανόμενη φοβία του συστήματος.

Εκείνο που δεν έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί οι φρουροί του συστήματος που καταπιέζουν τον κόσμο ότι θα έρθει στιγμή που το σύστημα θα έχει εξαλείψει όποια λαϊκή αντίδραση με την δραστική μείωση του πληθυσμού και δεν θα τους έχει πια ανάγκη. Τότε το σύστημα θα στραφεί και εναντίον τους και θα τους εξολοθρέψει με τον ίδιο τρόπο διατηρώντας μόνο μια στενή κλίκα εμπίστων υπηρετών του.

CHECKPOINTS ARE IN PLACE WITH MANDATORY LOCK UP COMING NEXT…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω ΑΠΟ ΤΗΝ JAN. 26η, Ιανουαρίου 2020-Η Κίνα έχει περιορίσει τώρα το ταξίδι για πάνω από 35 εκατομμύρια ανθρώπους σε 12 πόλεις εξαιτίας της επιδημίας κοροναϊού που λέγεται ότι προέρχεται από το Wuhan της Κίνας. Τώρα, έχουν αναφερθεί περισσότερες από δύο χιλιάδες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις σε χώρες όπως η Κίνα, το Βιετνάμ, η Ταϊλάνδη, η Ιαπωνία, η Γαλλία, η Αυστραλία, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ έχουν επίσης επιβάλλει προβολές σε πέντε αεροδρόμια μέχρι στιγμής, . » Αλλά ποια είναι η πραγματική αλήθεια για αυτό το «Coronavirus;» Και το έκαναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ από την Κίνα για να ξεκινήσουν, ή  εχει Άλλη προέλευση;ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ; Γιατί υπάρχουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το coronavirus που σχετίζονται με τη χρήση ενός τέτοιου κορωναϊού σε ένα εμβόλιο για να «προλάβει ή / και να θεραπεύσει μια ασθένεια;»

Ανάλογα με τους σημερινούς αποδέκτες του Ινστιτούτου Pirbright, καθώς και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) μαζί με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (DHHS) – Η καλύτερη ερώτηση είναι: ΠΟΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ τέτοιων Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμβολίων; Δεν είναι επίσης τυχαίο πως την άνοιξη του 2018 ο Bill Gates ενημέρωσε τους ακροατές σε μια συζήτηση για τις επιδημίες που φιλοξένησαν η Ιατρική Εταιρεία της Μασαχουσέτης και η New England Journal of Medicine ότι μια «νέα ασθένεια» θα μπορούσε να σκοτώσει 30 εκατομμύρια εντός 6 μηνών και πώς θα μπορούσε να συμβεί μετα βιασύνης. Και από την TED Talk το 2010, όπως είπε ακόμη ο Bill Gates: «Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό ξεκινάει για να γίνει σε περίπου 9 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Τώρα, αν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά για νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη και υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να χαμηλώσουμε ίσως το 10 ή το 15 τοις εκατό. » Αλλά ξέρετε την Η ΜΕΓΑΛΗ Ατζέντα; Γνωρίζατε ότι οι Παγκόσμιες Κυβερνήσεις και οι αλφαβητικές «σούπες» όπως η ΠΟΥ, η CDC, η ΟΗΕ, η FDA, η FEMA κ.λπ. συνεργάζονται μαζί και ταξιδεύουν σε αυτό που αποκαλούν «χώρες του τρίτου κόσμου» και φέρνουν μαζί τους τα Εμβόλια  που σκοτώνουν; Στη συνέχεια εμβολιάζουν τις γυναίκες και τα παιδιά εκεί, όταν προκαλούν σκόπιμα και εξαπλώνουν ασθένειες.

Μόλις έχουν εξαπλωθεί αυτές οι ασθένειες και έχει δηλωθεί μια «επιδημία», τότε χαρακτηρίζουν αυτή την «επιδημία» με ένα δημιουργικό όνομα, όπως το «Ebola». Στη συνέχεια, τα mainstream media όπως το ABC, το FOX, το CNN κ.λπ. αναφέρουν μια «επιδημία» που αρχικά προκάλεσε η κυβέρνηση, για να σας κάνει να θεωρήσετε ότι πρόκειται για παγκόσμια «επιδημία» όταν πραγματικά δεν συμβαίνει αυτό.

Αυτό προκαλεί έτσι το φόβο και το χάος στο γενικά κοιμισμένο κοινο, δίνοντας έτσι στην κυβέρνηση πιο τυραννικό έλεγχο. Προκειμένου να υπάρξει λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, η κυβέρνηση αρχίζει να επιβάλλει το κράτος δικαίου – όπως υποχρεωτικά εμβόλια, υποχρεωτική υγειονομική περίθαλψη, υποχρεωτικές προβολές και άλλα μέτρα «ασφάλειας» που οδηγούν στον στρατιωτικό νόμο.

Όταν τα εν λόγω μέτρα να επικεντρωθούν μόνο σε ένα πράγμα και ένα πράγμα μόνο: Η μείωση του πληθυσμού: Αποπληθυσμός. Έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι θα δεχθούν με χαρά αυτά τα εμβόλια Killer. Είναι αυτό επίσης η περίπτωση με τον κοροναϊό; Είναι η Κίνα μια άλλη δοκιμή; ΔΟΚΙΜΗ? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ !!! Ξυπνήστε και να δείτε την αλήθεια. Αυτό είναι το σωστό μπροστά σας !!!!  

YOUTUBE DELETED THIS VIDEO BECAUSE IT’S THE TRUTH!!

Στο Brooklyn  βάζουν σε καταψύκτη άνθρωπο που πέθανε από τον ιό.

Stay home cuz this is reality.

Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 25

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Tags
Back to top button