Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Aπίστευτες δηλώσεις Αλβανού βουλευτή: «Χαμηλό και ρατσιστικό το επίπεδο ελληνικού στρατού» – Τούρκοι και Αλβανοί οργιάζουν με θρασύτατες δηλώσεις και ενέργειες εναντίον του Ελληνισμού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο επικεφαλής του αλβανικού κοινοβουλευτικού κόμματος «Libra» Ben  Blushi σχολίασε την απόφαση του ελληνικού γενικού επιτελείου στρατού, με την οποία τιμωρήθηκαν οι αλβανικής καταγωγής στρατιώτες με 60 ημέρες φυλάκιση, λέγοντας ότι αυτή είναι ρατσιστική το λιγότερο.

«Το πρότυπο της ελληνικής κατάστασης. Αν οι στρατιώτες φυλακίστηκαν επειδή φωτογραφήθηκαν με  αλβανικό σύμβολο, αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ χαμηλό  και ρατσιστικό το επίπεδο του ελληνικού στρατού. Η Αλβανία και η Ελλάδα είναι μέλη του ΝΑΤΟ, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση κινδύνου θα πολεμήσουν κάτω από την ίδια σημαία. Εάν οι «Έλληνες» στρατιώτες είχαν σύμβολα στην γαλλική, γερμανική ή αγγλική γλώσσα τι θα γίνονταν ; θα τους τιμωρούσαν ; Φυσικά και όχι. Η Ελλάδα τιμώρησε αλβανικής καταγωγής στρατιώτες θεωρώντας  ότι δεν είναι ελεύθεροι πολίτες, κάτι το οποίο είναι άδικο και απαράδεκτο », έγραψε Blushi.

Μας κάνει και υποδείξεις  ο Αλβανός βουλευτής του κοινοβουλίου της γειτονικής χώρας ενώ την ίδια στιγμή οι συμπατριώτες του και ο ίδιος ενδεχομένως ,  κλέβουν τις περιουσίες των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου και βασανίζουν Έλληνες με τις συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή.

Η ουσία είναι ότι έχουν εκτραχυνθεί Αλβανοί και Τούρκοι την ίδια στιγμή κατά της Ελλάδος ….και αυτό δεν είναι τυχαίο σε καμία περίπτωση. Κάτι μας  ετοιμάζουν μαζί με τους τροικανούς, αυτό είναι απόλυτα εξακριβωμένο .

Σε άρθρο μας με τίτλο  , αναφέραμε ότι σύμφωνα με τον  Αλεξάντρ Λάτσα, γεωπολιτικό αναλυτή για την Ευρασία, σε άρθρο του υποστηρίζει ότι η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» είναι στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών, ώστε να ζημιωθούν  τα μέγιστα τα συμφέροντα  της Ρωσίας και του Ορθόδοξου Κόσμου γενικότερα.

Ο ίδιος υποστήριζε  ότι οι ΗΠΑ εκμεταλλεύθηκαν μία στιγμή αδυναμίας της Ρωσίας για να επιτεθούν στη Σερβία το 1999,  και ότι τώρα, οι δύο αυτές χώρες, είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η  δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», θα βάλει φωτιά στα Βαλκάνια και η φωτιά αυτή θα «κάψει» την  Ευρώπη και θα αποσταθεροποιήσει χώρες στις οποίες πυκνοκατοικούνται από Ορθόδοξους, όπως τα Σκόπια, Ελλάδα, Μαυροβούνιο και Σερβία.

Κύριος στόχος από ένα τέτοιο  σχέδιο είναι πρόκληση μία νέας βαλκανικής κόλασης που θα έχει άμεση συνέπεια στα Σκόπια, στην Ελλάδα, στο Μαυροβούνιο και τη Σερβία, με στόχο να περιορίσει τη Ρωσία στην περιοχή.

Έχουν γνώση όμως ….οι φύλακες και θα δράσουν την κατάλληλη στιγμή . Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μόσχα πλέον παρακολουθεί ακόμα πιο «κοντά» από ποτέ τις προθέσεις των Αλβανών και θα δράσει την πιο απροσδόκητη στιγμή, με όλα τα μέσα και και τα όπλα .

 

 

 

Tags
Back to top button