Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ 2020 ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 2008 «End Of Days»

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «

End Of Days

 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 2008

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: In around 2020 a severe pneumonia-like ill

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and then disappear completely.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Περίπου το 2020 μία σοβαρή ασθένεια σαν την πνευμονία θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Η ασθένεια αυτή θα χτυπά τους πνεύμονες και τους βρογχικούς σωλήνες ενώ θα είναι ανθεκτική σε όλες τις γνωστές θεραπείες. Το πιο ουσιώδες γύρω από την ασθένεια είναι πως θα εξαφανιστεί απότομα όπως και εμφανίστηκε ενώ θα ξαναχτυπήσει πάλι 10 χρόνια αργότερα και στην συνέχεια θα εξαλειφθεί οριστικά.

Tags
Back to top button