Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

3128 παραφυσικές ιστορίες σε ένα Βιβλίο

Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, μαζευόμασταν σε παρέες τα βράδια και λέγαμε διάφορες ιστορίες για φαντάσματα, μύθους κτλ; Πιστεύω, όλοι λίγο πολύ έχουμε βρεθεί σε μία τέτοια παρέα. Το παρακάτω PDF περιέχει 3128 παραφυσικές, μεταφυσικές, περίεργες ιστορίες ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τις, από απλούς ανθρώπους κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, οι οποίες συλλέχθηκαν και συγκεντρώθηκαν σε ένα ερασιτεχνικό βιβλίο 2658 σελίδων! Πολλές από τις ιστορίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προτείνω να το κατεβάσετε όλοι.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 23.4 MB
Σελίδες: 2658
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Download

Tags
Back to top button