Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

To μυστικό για ένα τακτοποιημένο γραφείο στο σπίτι (βίντεο)

Η διάσημη σύμβουλος οργάνωσης, Marie Kondo, αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται ένα γραφείο για να φαίνεται προσεγμένο.

Για όσες εργαζόμαστε από το σπίτι, ένα τακτοποιημένο γραφείο μάς βοηθά πάντα να παραμένουμε συγκεντρωμένες και να έχουμε περισσότερη έμπευση. Για να το πετύχεις αυτό, η Marie Kondo προτείνει μία και μοναδική λύση: τη μέθοδο tech kit.

Τι είναι αυτό; Η αποθήκευση των αντικειμένων τεχνολογίας που έχεις πάνω στο γραφείο σου, σε ειδικές θήκες.

Σίγουρα, δε μας ενθουσιάζει με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσαν να κάνουν τα σημειωματάρια με γκλίτερ και οι πολύχρωμοι φάκελοι, ωστόσο καμιά φορά το πρακτικό είναι πιο σημαντικό από το όμορφο, ειδικά όταν πρόκειται για το έπιπλο της εργασίας μας.

Η μέθοδος tech kit είναι σωτήρια για όλες εμάς που χάνουμε συνεχώς τους φορτιστές του laptop μας και πραγματικά, τα αντικείμενα αποθήκευσης είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας.

Σύμφωνα με τη Marie Kondo, αν θέλεις να πυροδοτήσεις την έμπνευση και την ευχαρίστησή σου όσο εργάζεσαι από το γραφείο του σπιτιού σου, θα πρέπει να προμηθευτείς μία θήκη όπου εκεί θα αποθηκεύσεις όλα τα καλώδια, τα ακουστικά και τους φορτιστές σου.

Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν, αν θέλεις να βάλεις μία τάξη στο γραφείο σου; Να αγοράσεις το συντομότερο δυνατό μία θήκη με πολλές θηλιές και να συγκεντρώσεις όλα τα αντικείμενα τεχνολογίας σε ένα μέρος!

 

 

Tags
Back to top button