Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Καλύτερα να χωρίσετε: Τα 4 σημάδια που φανερώνουν ότι η σχέση σας έχει τελειώσει

Αδιαμφισβήτητα, τα περισσότερα αν όχι όλα τα ζευγάρια περνούν κρίσεις.

Όταν όμως υπάρχει πραγματική αγάπη τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Αλλά τι συμβαίνει στην περίπτωση που ένας από τους δύο έχει ξενερώσει;

Τότε ο άλλος πρέπει να παραδεχτεί την αλήθεια και να προχωρήσει.

Σίγουρα, ο τερματισμός μιας σχέσης δεν είναι ότι καλύτερο αλλά και η παραμονή σε αυτή ενώ ουσιαστικά έχει τελειώσει δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να τα αφήσετε όλα πίσω και να πάτε παρακάτω:

Δεν βγαίνετε πια έξω μαζί ή προτιμάτε να δείτε τους φίλους σας

Έχετε σταματήσει να μιλάτε για εξόδους. Δεν σας απασχολεί αν θα βγείτε μαζί και κανονίζετε καφέδες, ποτά και φαγητά με φίλους σας και όχι με το ταίρι σας.

Μια πετυχημένη σχέση δε βασίζεται μόνο στον έρωτα και στις ώρες που βλέπετε σιωπηλά ταινίες μαζί.

Δεν είναι λοιπόν, φυσιολογικό να επιθυμείτε να περνάτε όλο το χρόνο σας με τους φίλους σας και όχι με το άλλο σας μισό.

Δεν είσαι προτεραιότητα του

Εκεί που ξυπνούσε και σε σκεφτόταν αμέσως, σου έλεγε «καλημέρα» και απαντούσε άμεσα στα μηνύματα και τις κλήσεις σου, ξαφνικά δεν ασχολείται καθόλου μαζί σου. Βλέπεις ότι μπαίνεις σε δεύτερη μοίρα και αυτό πρέπει να χτυπήσει καμπανάκι.

Τον ενοχλεί το παραμικρό

Τον ενοχλούν τα πάντα. Γκρινιάζει συνεχώς και σου κάνει συνέχεια παρατηρήσεις. Και δεν μιλάμε για τις «γλυκές» παρατηρήσεις, εκείνες που δείχνουν ενδιαφέρον αλλά για τις άλλες, τις σπαστικές.

Εκνευρίζεται για τον τρόπο που μιλάς, που κίνεισαι, για τα ρούχα που φοράς και γενικά για καθετί που κάνεις.

Αποφεύγει να σε αγγίζει και να σε κοιτάει στα μάτια

Πας να τον αγκαλιάσεις και είναι αδιάφορος. Επίσης, δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία να σε αγγίξει ενώ για σεξ ούτε λόγος.

Επίσης, αποφεύγει να σε κοιτάει στα μάτια όταν μιλάτε. Η απουσία της οπτικής επαφής δηλώνει άρνηση ή αποφυγή της επικοινωνίας. Μήπως να το ξανασκεφτείς και να την κάνεις;

Tags
Back to top button