Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Θες να δεις αν σε απατάει; - Κάνε αυτό το... τρικ με το καθρεφτάκι στο αυτοκίνητο (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βιντεάκι που δείχνει ένα έξυπνο κόλπο το οποίο μπορεί να αποκαλύψει αν ο σύντροφός σας... σας απατάει.

Η χρήστης @aurielouisse του TikTok ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει ήδη viral.

Η γυναίκα που βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο, ανοίγει το καθρεφτάκι από το εσωτερικό σκίαστρο της πλευράς του συνοδηγού και το αφήνει μέχρι τη μέση. Στη συνέχεια κατεβάζει το πορτάκι από το αλεξήλιο-σκίαστρο, αφήνοντας τον καθρέφτη μέχρι τη μέση.

Έτσι αν την επόμενη φορά μπει στο αυτοκίνητο και βρει σε διαφορετική θέση τον καθρέφτη, σημαίνει ότι κάποιο άλλο άτομο κάθισε και τον έκλεισε. Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που χρησιμοποιούν τον καθρέφτη για να βλέπουν το πρόσωπό τους.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές, με 750.000 likes και περισσότερα από 1.000 σχόλια στο TikTok.

Κάποιος χρήστης πάντως, τόνισε: «Τα αγόρια χρησιμοποιούν επίσης το καθρεφτάκι. Η μαμά ή η αδελφή ή κάποιος άλλος από την οικογένεια θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν. Μπορεί να τον χρησιμοποίησε ο ίδιος. Εάν δεν τον εμπιστεύεσαι, χώρισε τον».

 

 

Tags
Back to top button