Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Πες «όχι» στην πρόωρη γήρανση κόβοντας αυτές τις συνήθειες

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, η άσκηση, το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα τον οργανισμό σου. Για παράδειγμα η επαρκής ενυδάτωση συμβάλλει άμεσα στην ελαστικότητα του δέρματος. Την ίδια ώρα ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος βοηθά να δείχνεις πιο νέα, όμορφη και ξεκούραστη.

Κάπνισμα

Δεν αποτελεί έκπληξη αφού ως γνωστόν το τακτικό κάπνισμα είναι ένας καλός τρόπος για να φαίνεσαι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη από ό,τι είσαι στην πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα τσιγάρα και τα πούρα περιέχουν χημικές ουσίες που μόλις απελευθερωθούν στον αέρα με τη μορφή καπνού, τείνουν να «λερώνουν» οτιδήποτε έρχονται σε επαφή (δέρμα, δόντια, μάτια, ακόμη και τα μαλλιά). Επιπλέον μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο στόμα, το λαιμό και τους πνεύμονές σου.

Μη επαρκής ύπνος

Ο ανεπαρκής ύπνος μας στερεί την ψυχική και σωματική ενέργεια που χρειαζόμαστε για να περάσουμε μια τυπική ημέρα, σε σημείο που μπορεί να δυσκολέψει πολύ κάποια να ευδοκιμήσει στην προσωπική ή επαγγελματική της ζωή. Η ουσία είναι ότι η έλλειψη ύπνου μας κάνει να φαινόμαστε και να νιώθουμε χρόνια μεγαλύτερες από ό,τι είμαστε, ενώ δυσκολεύει την εκτέλεση όλων των εργασιών.

Junk food

Ναι, καλά διάβασες. Αν τρως καθημερινά έτοιμα φαγητά (πίτσες, burgers κ.ά) είναι φυσικό επόμενο να νιώθεις πρησμένη και να μην κοιμάσαι καλά. 

Εργασιομανία

Το πρόβλημα ξεκινά όταν δεν κάνεις διαλείμματα για να ξεκουράζεσαι ή όταν δουλεύεις ασταμάτητα ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Αυτό μελλοντικά θα σε κάνει να δείχνεις πολύ μεγαλύτερη αφού η έκθεση στις οθόνες συμβάλλει άμεσα στην γήρανση του δέρματος.

Κακή φυσική κατάσταση

Το καταλαβαίνεις κι εσύ η ίδια πως μια καθιστική ζωή δεν πρόκειται ποτέ να ενισχύσει την υγεία του οργανισμού σου. Βάλε την άσκηση στην καθημερινότητά σου και ετοιμάσου να δεις τον εαυτό σου πιο λαμπερό, υγιή και νεανικό από ποτέ.

Κακή διατροφή

Η διατροφή είναι ο no1 παράγοντας για έναν υγιή οργανισμό. Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά συμβάλλουν στο να έχεις ένα όμορφο, λαμπερό δέρμα και επομένως να δείχνεις κοντά στην πραγματικη σου ηλικία.

Tags
Back to top button