Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Γυναικείος οργασμός: 4 μυστικά που πρέπει να μάθουν (και) οι άντρες...

Την ώρα της απόλυτης... κορύφωσης, τη στιγμή που όλες οι αισθήσεις “χτυπάνε κόκκινο” και η απόλαυση είναι στο ζενίθ, δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος για να σκεφτείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας και για ποιον λόγο.

Καλό είναι όμως να γνωρίζετε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που σας οδηγούν πιο εύκολα σε οργασμό, αλλά και εκείνα που θα τον κάνουν ακόμα πιο έντονο για εσάς.

Πάρτε... μαθήματα λοιπόν και... βάλτε ηχομόνωση στο δωμάτιο!...

Ο σύντροφος σε σταθερή σχέση προσφέρει πιο δυνατούς οργασμούς από τον “περιστασιακό” σύντροφο της μιας βραδιάς

Είναι πιο πιθανό να έχετε οργασμό, αν έχετε σεξουαλική επαφή με κάποιον που γνωρίζετε καλά, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Sociological Review. Οι νέες σχέσεις μπορεί να είναι “μεθυστικές”, αλλά αυτό δεν μεταφράζεται πάντα σε αντίστοιχη σεξουαλική διέγερση. Με κάποιον που γνωρίζετε καλά, είστε πιο απελευθερωμένες και πιο ανοιχτές για τις σεξουαλικές σας επιθυμίες.

Κάντε γιόγκα για περισσότερα... “Ναι” στην κρεβατοκάμαρα

Οι γυναίκες που έκαναν 22 ασκήσεις γιόγκα αρκετές φορές την εβδομάδα για 12 εβδομάδες ανέφεραν αυξημένη σεξουαλική επιθυμία, αυξημένη διέγερση και καλύτερους οργασμούς, σύμφωνα με μια μελέτη στο Journal of Sexual Medicine. Η γιόγκα ενισχύει τους μυς της πυέλου και της κοιλιάς, το οποίο μπορεί να βελτιώσει την ικανότητά σας να φτάσετε σε οργασμό. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να μειώσετε την κατάθλιψη και το άγχος, που με τη σειρά τους αυξάνουν τις πιθανότητες για πιο συχνούς οργασμούς.

Φωνάξτε ελεύθερα... βοηθάει!...

Οι περισσότερες γυναίκες δεν εκφράζονται αυθόρμητα φωνητικά κατά τη διάρκεια του οργασμού τους, σύμφωνα με μία μελέτη στο επιστημονικό έντυπο Archives of Sexual Behavior. Αντ' αυτού, είναι πιο πιθανό να κάνουν θόρυβο, τη στιγμή που ο σύντροφός τους έχει τον δικό του οργασμό, ενδεχομένως για να ενισχύσουν την εμπειρία του. Αν είστε ο τύπος της γυναίκας με... αθόρυβους οργασμούς, μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε το ζήτημα: οι φωνές χωρίς ενοχές μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες αλλά και τις γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι πρέπει να μιμηθείτε μια... πορνοστάρ. Απλά εκφραστείτε ελεύθερα φωνητικά κατά τρόπο που να έρχεται φυσικά σε σας.

Τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά (ακούτε άνδρες;...)

Οι περισσότερες γυναίκες σε σταθερή σχέση φτάνουν σε οργασμό περισσότερες από τις μισές φορές που κάνουν σεξ μαζί του, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από το Ινστιτούτο Kinsey. Αν, ωστόσο, το ποσοστό... επιτυχίας σας δεν είναι αρκετά υψηλό, ακούστε αυτό: Η έρευνα αυτή έδειξε επίσης ότι μπορείτε να φτάσετε σε οργασμό και χωρίς διείσδυση του πέους, όπως στην καθεαυτή σεξουαλική πράξη. Κατά τη διάρκεια της διέγερσης (προκαταρκτικά) πολλές γυναίκες έχουν τον πρώτο τους οργασμό. Ο οργασμός δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Είναι απλά μια συμπυκνωμένη εκδοχή του τι θα ζήσετε σε μια... επερχόμενη κατάσταση διέγερσης. Και το μυαλό δημιουργεί τέτοιες εικόνες και τόση προσμονή που, είτε θα έχετε οργασμό από τα προκαταρκτικά, είτε θα έχετε πολύ πιο εύκολα οργασμό την ώρα της καθεαυτής σεξουαλικής πράξης.

Tags
Back to top button