Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Αν νιώθεις μοναξιά αυτό το βίντεο μπορεί να σε βοηθήσει (βίντεο)

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας το αίσθημα της μοναξιάς το οποίο και είναι πολύ κοινό από πάντα, ακόμη και πριν την δημιουργία του πολιτισμού μας.

 Είναι μία αίσθηση που τις περισσότερες φορές δεν είναι ευχάριστη και συνοδεύεται από λύπη ή θλίψη. Είναι το αίσθημα που ίσως κάποιους ακόμη και να τους φοβίζει να μην το νιώσουν ξανά.
Κάποιοι άνθρωποι βιώνουν τη μοναξιά ακόμη πιο έντονα γιατί μπορεί να αισθάνονται μόνοι τους ακόμη κι όταν περιτριγυρίζονται από πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι ένα σύμπτωμα κατάθλιψης το οποίο ίσως χρειάζεται προσοχή.

Σε γενικές γραμμές όμως η μοναξιά είναι κάτι που στην ουσία του βρίσκεται στα χημικά του εγκεφάλου και με τις κατάλληλες σκέψεις μπορούμε να αποκομίσουμε από αυτήν μόνο τα θετικά και να βάλουμε στην άκρη τα αρνητικά πρόσημα της.

Tags
Back to top button