Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Ποιοι λόγοι οδηγούν το παιδί στο να κλειστεί στον εαυτό του;

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείτε ότι το παιδί σας δείχνει τάσεις εσωστρέφειας και κάτι σας λέει ότι δεν πάει καλά. Δείτε τους κυριότερους λόγους που συμβαίνει αυτό για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

  • Ποιος είπε ότι τα παιδιά δεν έχουν τα δικά τους άγχη; Και ένας από τους τρόπους αντίδρασής τους είναι να κλείνονται στον εαυτό τους.
  • Αναρωτηθείτε μήπως τη συγκεκριμένη περίοδο πιέζετε παραπάνω από όσο πρέπει το παιδί σας σε θέματα που αφορούν το σχολείο, τη συμπεριφορά του ή οτιδήποτε άλλο και με αυτόν τον τρόπο εκδηλώνει την ενόχλησή του.

  • Από εκεί και πέρα, μπορεί να νιώθει πιεσμένο επειδή του έχουν πέσει πολλά μαζεμένα. Μπορεί, για παράδειγμα, να βιώνει πολλές μαζεμένες αλλαγές στη ζωή του ή απλά να είναι υπερβολικά «φορτωμένο» το καθημερινό του πρόγραμμα.
  • Επίσης, ενδέχεται να αισθάνεται παραμελημένο (συναισθηματικά ή γενικότερα) από εσάς. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, γίνετε όσο πιο διαχυτικοί γίνεται και δώστε του να καταλάβει ότι, όχι απλά το αγαπάτε, αλλά είναι όλη σας η ζωή!
  • Τέλος, η ξαφνική εσωστρέφεια του παιδιού μπορεί να υποκρύπτει έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό σας. Ίσως δηλαδή να θεωρεί ότι δε θέλετε ή δεν μπορείτε να το βοηθήσετε στη διαχείριση/αντιμετώπιση ενός προβληματισμού του και προτιμά να βρει την άκρη μόνο του.

Πηγή: 

Tags
Back to top button