Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Κίνα: Το «παιδί-μάσκα» - Γενετική διαταραχή κάνει 8χρονο να έχει 2 πρόσωπα (φωτό)

Ο 8χρονος από την Κίνα στις φωτογραφίες είχε την ατυχία να γεννηθεί με μια γεννετική διαταραχή που του δημιούργησε μια δυσμορφία στο πρόσωπο.

Το αγοράκι φαίνεται να έχει ένα δεύτερο πρόσωπο σαν μάσκα πάνω στο πρόσωπό του και τα μέσα ενημέρωσης του έχουν δώσει το όνομα ¨παιδί- μάσκα".

Η μητέρα του παιδιού δίνει αγώνα όλο αυτό τον καιρό για τη θεραπεία του γιου της ενώ σε δηλώσεις της δεν έκρυψε τον σοκ που έπαθε μόλις αντίκρυσε το γιο της όταν γεννήθηκε.

Στον υπέρηχο που είχε κάνει δεν είχε φανεί το πρόβλημα του παιδιού και οι γιατροί δεν της έδιναν το παιδί να το δει μόλις γέννησε. Της το έδωσαν μετά από παρακάλια και εκείνη όταν το αντίκρυσε έμεινε... άφωνη!

Το αγοράκι έχει δυο κενά κάτω από το μάγουλό του μέχρι τα αυτιά του με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να έχει δυο πρόσωπα το ένα πάνω στο άλλο και οι γιατροί που το ανέλαβαν δήλωσαν πως θα πρέπει να περιμένει κάποια χρόνια μέχρι να γίνει κάποια επέμβαση για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση που θα βοηθήσει έτσι ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του.

Tags
Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button