Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Γυναίκες προσοχή: Τα τρία πράγματα που κάνουν οι άνδρες μετά από έναν χωρισμό

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποιες είναι οι κινήσεις που κάνει ένας άνδρας μετά από έναν χωρισμό; 

​Παρακάτω θα δείτε τρία πράγματα, που κάνουν οι άντρες:

Δεν γίνονται φορτικοί στους φίλους τους

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες ψοφάμε να παρηγορούμε τη χωρισμένη φίλη μας. Δεν το βαριόμαστε, δεν το αποφεύγουμε και βάζουμε σκοπό ζωής να την ακούσουμε και να την κάνουμε να νιώσει καλύτερα. Οι άντρες δεν είναι έτσι. Ο μίρλας-και δε βάζω μέσα θέματα υγείας-συνήθως είναι και αυτός που μπαίνει στο περιθώριο. Οι άντρες δε βγαίνουν για να κλάψουν αλλά για να περάσουν καλά. Αυτό είναι παγκόσμια σταθερά και νόμος, ο οποίος τηρείται ευλαβικά. Οπότε, το μόνο που θα ειπωθεί είναι το γεγονός και στη συνέχεια θα μιλήσουν για το ματς της προηγούμενης ημέρας.

Δεν υπερ-αναλύουν τα πράγματα

Για τους άντρες το γεγονός μετράει περισσότερο και όχι τα μικρά παραθυράκια γύρω από αυτό. Εν ολίγοις, θα δηλώσουν το fact του χωρισμού, και στη συνέχεια θα κάνουν κάτι άλλο. Η ιστορία έχει δείξει, ότι η υπερ-ανάλυση θεμάτων συναισθηματικής φύσεως, δεν οδηγεί ποτέ σε κάτι θετικό. Τουναντίον θα πω εγώ. Αγγίζεις την τρέλα, πέφτεις σε κατάθλιψη και τελικά φτιάχνεις μία κατάσταση-στο θολό σου μυαλουδάκι-που δεν είναι αληθινή. Ε δεν αξίζει ρε φίλη.

Πίνουν… πολύ

Μπορεί να γελάνε μέχρι δακρύων και γενικά ο χωρισμός να μην τους επηρεάζει πουθενά στην κοινωνική τους ζωή. Όταν όμως βρεθούν αντιμέτωποι με το αλκοόλ, τότε η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια. Πίνουν μέχρι να ξεχάσουν και επειδή τελικά δεν μπορούν να ξεχάσουν, πίνουν περισσότερο. Είναι μία μικρή φάση της ζωής τους, η οποία όμως είναι πολύ σημαντική. Γιατί όσο να πεις, το αλκοόλ σε κάνει να ξεχνιέσαι και να ξεχνάς.

Tags
Back to top button