Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Εντυπωσιακά χτενίσματα για τις μικρές σας πριγκίπισσες (φωτό, βίντεο)

Έχει κουραστεί η μικρή σας να πηγαίνει στο σχολείο με την κλασική αλογοουρά και κάθε πρωί δίνετε «μάχη» για να την χτενίσετε;

Δεν χρειάζεται να έχετε πτυχίο κομμωτικής για να μπορέσετε να χτενίσετε πρωτότυπα το κοριτσάκι σας. Δείτε 7 εύκολα χτενίσματα που θα ενθουσιάσουν την κόρη σας. 

Αν έχει βαρεθεί τις γαλλικές πλεξούδες, το ψαροκόκαλο θα το λατρέψει!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Μικρή μπαλαρίνα

Δεν χρειάζεται βέβαια να κάνει μπαλέτο για να έχει αυτό το κομψό και κλασικό look.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Κορδέλα από πλεξούδα

Μια μοντέρνα πλεξούδα σαν κορδέλες που θα κρατά τα μαλλιά πίσω από το πρόσωπό!

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Αυτό το είδος χτενίσματος περιλαμβάνει ήπιες μπούκλες που σχηματίζουν κύματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σίδερο ισιώματος για να γίνουν πιο έντονα τα κύματα.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Αν στο κοριτσάκι σας αρέσουν οι φιόγκοι θα ξετρελαθεί με αυτό το χτένισμα

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πιάσιμο στο πλάι

Ωραία ιδέα για τα κορίτσια με κοντά μαλλιά για να τα απαλλάξετε από τα «ενοχλητικά» λαστιχάκια.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή: govastileto.gr

Tags
Back to top button