Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσκόπηση GPO: Στο 33,6% η ΝΔ, 16,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 13,5% το ΠΑΣΟΚ

Iσχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας GPO.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το κυβερνών κόμμα προηγείται στην «κούρσα» των ευρωεκλογών με ποσοστό 33,6%. Ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 16,3%, ΠΑΣΟΚ με 13,5%, Ελληνική Λύση με 9,1%, ΚΚΕ με 8,8%, Νίκη με 3,4%, Πλεύση Ελευθερίας με 3,1%, Νέα Αριστερά με 2,7%, Σπαρτιάτες με 2,4%, Δημοκράτες με 2,2%, ΜέΡΑ25 με 2,1%, και Άλλο με 2,8%.

Γερμανία: Η «ώρα της ακροδεξιάς» στη Βουλή - Δεύτερη η AfD στις δημοσκοπήσεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις των πολιτών σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ. Στο ερώτημα «ποιον από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι πιο πιθανό να ψηφίσετε» ο Γιώργος Αυτιάς προηγείται με 40% και ακολουθούν (στην πρώτη «ενδεκάδα») η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Πύρρος Δήμας, ο Φρέντι Μπελέρης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θανάσης Εξαδάχτυλος, η Βούλα Πατουλίδου.

Επισημαίνεται πως η έρευνα διεξήχθη αμέσως μετά την ανακοίνωση του συνόλου των ευρωβουλευτών του κυβερνώντος κόμματος και πριν από την απόφαση του Αρείου Πάγου που απέκλεισε του Σπαρτιάτες.

Tags
Back to top button