Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Σύλληψη για ναρκωτικά στα Χανιά

Στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου και των δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την πρόληψη και καταστολή της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα έρευνα στην οικία του συγκεκριμένου προσώπου κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: "Ποσότητα κάνναβης 14 γραμμαρίων, 681 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων". Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Σοκ στα Χανιά: 51χρονος που αγνοούνταν βρέθηκε τελικά νεκρός στο κρεβάτι του

Tags
Back to top button