Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Θρίλερ έζησε νεαρός - Πυροσβεστήρας έσκασε στα χέρια του, τον πέταξε στη θάλασσα (βίντεο)

Ο νεαρός, περιεργαζόταν έναν πυροσβεστήρα, μπροστά από ένα σκάφος στην προβλήτα. Ξαφνικά ο πυροσβεστήρας έσκασε στα χέρια του, με τον νεαρό από την τρομάρα του, αλλά και την πίεση από την έκρηξη, βρέθηκε μέσα στη θάλασσα, χτυπώντας πάνω στο σκάφος.

Για καλή του τύχη, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, δεν χτύπησε σοβαρά.

Οι καρχαρίες στη Γλυφάδα και το λιμάνι του Βόλου έγιναν viral - Εντυπωσιακά βίντεο από τις βόλτες... στα ρηχά

Η τρομακτική στιγμή καταγράφηκε από κάμερα στο σκάφος μπροστά στο οποίο έγινε το ατύχημα.

Δείτε την στιγμή του ατυχήματος:

 

Tags
Back to top button