Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοί είναι οι 10 πιο απάνθρωποι κατά συρροή δολοφόνοι στην ιστορία (Βίντεο)

Οι ιστορίες πολλών σίριαλ κίλερ έχουν μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, άλλες όμως είναι λιγότερο γνωστές στον κόσμο. Για αυτός ετοιμάσαμε μία λίστα με τους 10 πιο αδίστακτους κατά συρροή δολοφόνους για όσους τολμούν να την παρακολουθήσουν μέχρι το τέλος.

Οι ΗΠΑ ξοδεύουν στην Ουκρανία 2,5 δισεκ. δολάρια μηνιαίως! Έχουν δαπανήσει περισσότερα από όσα έδωσαν στο σχέδιο Marshall

10. 

Όσο ήταν έφηβος ο Ρόμπερτ Χάνσεν λάτρευε το κυνήγι, επειδή αυτό το χόμπι τον βοηθούσε να ξεφεύγει από την δύσκολη καθημερινότητα εντός του πατρικού του. Όσο μεγάλωνε όμως ο Χάνσεν άφησε το κυνήγι ζώων και ξεκίνησε να κυνηγάει ανθρώπους! Η άγρια φύση της Αλάσκα ήταν το ιδανικό μέρος για να διαπράττει τα απάνθρωπα εγκλήματά του.

Ο Χάνσεν ήταν ένας πραγματικός σαδιστής. Στην ομολογία του αποκάλυψε πως σκότωσε τουλάχιστον 17 γυναίκες, αφού πρώτα τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. Ο τρόπος με τον οποίο τις σκότωνε ήταν πραγματικά εφιαλτικός. Τις άφηνε σε δάση της Αλάσκα και τις κυνηγούσε σαν να ήταν το θήραμά του. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 461 χρόνια φυλάκισης, ωστόσο ο Χάνσεν πέθανε μετά από 31 έτη στην φυλακή.

9. Ίσραελ Κέγες (Israel Keyes)

Ο Ίσραελ Κέγες κατάφερνε να σκοτώσει τα θύματά του με την βοήθεια ειδικού εξοπλισμού και εκμεταλλεύοντας την εκπαίδευση που είχε λάβει από τον αμερικανικό στρατό. Το FBI κατάφερε να εντοπίσει τον Κέγες αφότου ο ίδιος σκότωσε μία 18χρονη κοπέλα. Ο 34χρονος τότε Κέγες έπεσε στα χέρια των ομοσπονδιακών αστυνομικών της Αμερικής και γρήγορα διαπιστώθηκε πως η 18χρονη Σαμάνθα δεν ήταν το μόνο θύμα του.

Λίγο πριν την δίκη του το 2012 ο Κέγες αυτοκτόνησε και έτσι οι αρχές δεν πρόλαβαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες θα βοηθήσουν στην ταυτοποίηση και άλλων θυμάτων του. 

8. Τζον Γουέιν Γκέισι (John Wayne Gacy)

O Τζον Γουέιν Γκέισι είναι ο λόγος που πολλά παιδάκια φοβούνται τους κλόουν. Ο 36χρονος Γκέισι φαίνονταν σαν ένας απλός άνθρωπος, ο οποίος συνήθιζε τα σαββατοκύριακα να ντύνεται κλόουν διασκεδάζοντας παιδάκια σε πάρτι και σε άλλες διαδηλώσεις. Ωστόσο πίσω από την φορεσιά του κλόουν ο Γκέισι ήταν ένα πραγματικό τέρας.

Οι αρχές ανακάλυψαν πως ήταν κατά συρροή δολοφόνος μικρών αγοριών αλλά και αντρών. Το 1978 και αφού είχε ήδη συλληφθεί από την αστυνομία ο δολοφόνος-κλόουν ομολόγησε τα αποτρόπαια εγκλήματά του στους δικηγόρους του. Έτσι, η αστυνομία απέκτησε το δικαίωμα να ψάξει το σπίτι του, όπου και βρήκε στοιχεία που επιβεβαίωσαν όλα όσα παραδέχτηκε ο Γκέισι. Γύρω από το σπίτι του ο Γκέισι είχε θάψει 29 σώματα. Τελικά καταδικάστηκε σε θανατική ποινή για τον θάνατο 33 νεαρών αντρών. 

7. Μαρσέλ Πέτιοτ (Marcel Petiot)

Όσο η Γαλλία βρίσκονταν υπό την γερμανική κατοχή την δεκαετία του '1940 ο γιατρός Μαρσέλ Πέτιοτ ξεγελούσε κυρίως Εβραίους που ήθελαν να ξεφύγουν από τον γερμανικό στρατό. Ο Μαρσέλ τους υπόσχονταν οδούς διαφυγής πείθοντάς τους πως συμμετείχε στην αντίσταση. Στην πραγματικότητα όμως το σχέδια του τρελού αυτού γιατρού ήταν να ληστέψει τα θύματά του, αφού πρώτα τα δηλητηρίαζε με κυανίδιο.

Ο Πέτιοτ δικάστηκε για την επιβεβαιωμένη δολοφονία 32 ανθρώπων και εκτελέστηκε ως τιμωρία το έτος 1936. Φήμες λένε ότι κατά την διάρκεια όλης της ζωής του ο Πέτιοτ είχε σκοτώσει διπλάσιους ανθρώπους, συγκεκριμένα γύρω στους 60.

6. Τζέφρι Ντάμερ (Jeffrey Dahmer)

Ο Τζέφρι Ντάμερ είναι ένας από τους πιο γνωστούς σίριαλ κίλερ και σε αυτό βοήθησε σημαντικά η πολύ δημοφιλής σειρά του Netflix, η οποία εστιάζει στην ζωή αυτού του αιμοδιψή δολοφόνου. Πολύ διάσημες είναι επίσης οι συνεντεύξεις του Ντάμερ, οι οποίες είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση στο YouTube.

Ο Ντάμερ σκότωνε μόνο αγόρια και άντρες και έκανε αποτρόπαια πράγματα στα σώματά τους. Ευθύνεται για τον θάνατο 17 ανθρώπων, με τις περισσότερες από αυτές τις δολοφονίες να λαμβάνουν χώρα σε ένα διαμέρισμα κοντά στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Οι αστυνομικές αρχές τον συνέλαβαν το 1991 μετά την καταγγελία ενός άντρα που κατάφερε να ξεφύγει από αυτό το διαβολικό διαμέρισμα. 

Ο Ντάμερ έλαβε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία 15 ατόμων, ωστόσο το 1994 κατά την διάρκεια της παραμονής τους στις φυλακές ο Ντάμερ δολοφονήθηκε από έναν συγκρατούμενό του. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το τέλος του Ντάμερ του άξιζε απόλυτα.

Μονάδα 731: Τα φρικτότερα ανθρώπινα πειράματά της ήταν ανατριχιαστικά (Βίντεο)

5. Ντέιβιντ Πάρκερ Ρέι (David Parker Ray)

Η ιστορία του Πάρκερ Ρέι είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο τρομαχτικές στην λίστα. Ξεχωρίζει από τους άλλους κατά συρροή δολοφόνους επειδή πραγματοποιούσε τα περισσότερα αποτρόπαια εγκλήματά του σε ένα τροχόσπιτο, το οποίο αποκαλούσε το «κουτί παιχνιδιών» του. Αυτό το τροχόσπιτο είχε πολύ καλή ηχομόνωση βοηθώντας τον Πάρκερ να ικανοποιεί τις αποτρόπαιες επιθυμίες τους χωρίς να γίνεται στόχος στην γειτονιά.

Ο Πάρκερ Ρέι απήγαγε γυναίκες και τις φυλάκιζε σε αυτό το τροχόσπιτο. Εκεί τις βασάνιζε και τις κακοποιούσε σεξουαλικά. Στο τέλος τις σκότωνε. Οι διαβολικές πράξεις τους τελείωσαν το έτος 1999, όταν ένα από τα θύματά του κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Η ποινή του ήταν 224 χρόνια στην φυλακή για τον θάνατο 40 γυναικών, ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι σκότωσε περισσότερες από 60 γυναίκες. Το 2002 πέθανε στην φυλακή από καρδιακή προσβολή.

4. Φρεντ και Ρόουζ Γεστ

Κάποιες φορές υπάρχουν περιπτώσεις που οι σίριαλ κίλερ είναι ζευγάρια ανθρώπων που πραγματοποιούν μαζί τις κατά συρροή δολοφονίες τους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν ο Φρεντ και Ρόουζ Γεστ, οι οποίοι πιστεύεται πως σκότωσαν συνολικά 10 άτομα μαζί, συμπεριλαμβανομένης της πρώην γυναίκας του Φρεντ και της κόρης της. 

Το ζεύγος Γεστ έθαβε τα θύματά του στην αυλή του σπιτιού του. Όταν οι αρχές τους έπιασαν οι Γεστ δικάστηκαν για τον θάνατο 12 ατόμων, αν και το πραγματικό νούμερο πιστεύεται πως είναι μεγαλύτερο. Ο Φρεντ αυτοκτόνησε το 1995 λίγο πριν την δίκη του, ωστόσο η γυναίκα και συνεργός του βρίσκεται ακόμη στην φυλακή αφού καταδικάστηκε με ισόβια κάθειρξη.

3. Άλμπερτ Φις (Albert Fish)

Περίπου έναν αιώνα νωρίτερα ο Άλμπερτ Φις ήταν ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους της Νέας Υόρκης. Ο Άλμπερτ ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για τους κατοίκους της πόλης. Στόχευε παιδιά, ωστόσο τα εγκλήματά του ήταν τόσο απαίσια που δεν μπορούμε καν να τα αναφέρουμε. Ο Άλμπερτ ήταν ένα αληθινό τέρας, αφού είχε στείλει με γράμμα στην μητέρα ενός από τα θύματά του τα αποτρόπαια πράγματα που έκανε στο παιδί της.

Το 1934 η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε τον Φιτς, ο οποίος ομολόγησε πως τα θύματά του ξεπερνούσαν τα 100 παιδιά. Το 1936 εκτελέστηκε από τις αμερικανικές αρχές για τα αδιανόητα εγκλήματά του.

2. Χάρολντ Σίπμαν (Harold Shipman)

Λίγοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τόσο ανατριχιαστικό παρελθόν όσο ο Χάρολντ Σίπμαν, ο μακελάρης γιατρός της Αγγλίας. Ο Σίπμαν αντί να γιατρεύει τους ασθενείς τους τους έστελνε σε σίγουρο θάνατο. Καταδικάστηκε για τον θάνατο 15 γυναικών, τις οποίες σκότωνε με υπερβολική δόση ουσιών και με άλλους έξυπνους τρόπους. Και λέμε έξυπνους τρόπους γιατί ο Σίπμαν άργησε να γίνει αντιληπτός από την αστυνομία. Έλεγε ψέματα στις οικογένειες των θυμάτων του, πείθοντάς τες πως ο συγγενείς τους πέθαιναν λόγω της ασθένειας ή του τραυματισμού τους.

Ο Σίπμαν έλαβε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία 15 γυναικών, από τις οποίες οι περισσότερες ήταν ηλικιωμένες. Λέγεται ωστόσο πως ευθύνεται για τον θάνατο περισσότερων από 250 ατόμων. Ο Σίπμαν αυτοκτόνησε μέσα στην φυλακή.

1. Πέδρο Λόπες (Pedro Lopez)

Και στο νούμερο ένα βρίσκεται ο Πέδρο Λόπες, ένας σίριαλ κίλερ που αν και δεν είναι πολύ γνωστός είναι ένας από τους χειρότερους στην ιστορία. Ο Κολομβιανός Λόπες δρούσε στην Νότια Αμερική, από όπου πήρε και το ψευδώνυμο «το τέρας των Άνδεων». Ο Λόπες έκανε πράγματα που δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους.

Το 1980 απέτυχε να απαγάγει κάποιον και έτσι έγινε στόχος για την αστυνομία. Αφότου συλλήφθηκε στο Εκουαδόρ ο Λόπες δικάστηκε για την δολοφονία 110 ανθρώπων, αν και ομολόγησε πως το πραγματικό νούμερο ξεπερνούσε τους 300 φόνους. Το απίστευτο είναι πως ο Λόπεζ αφέθηκε ελεύθερος το 1998 εξαιτίας της καλής συμπεριφοράς του στην φυλακή. Από το 2002 και μετά δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν, εκτός από το γεγονός πως συνδέθηκε με ακόμη έναν φόνο την συγκεκριμένη χρονιά. 

Tags
Back to top button