Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναύπακτος: Κατήγγειλε κακοποίηση ζώων και τον απείλησαν ρίχνοντας μολότοφ - «Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω»

Θύμα εκφοβισμού κατήγγειλε πως έχει πέσει ένας άνδρας 53 ετών από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία που έκανε για κακοποίηση ζώων.

Σύμφωνα με το Mega, φασαρίες με μηχανές, απειλές έξω από το σπίτι του, ύβρεις, ακόμα και ρίψη μολότοφ στο παράθυρο του υπνοδωματίου, που κοιμάται η μητέρα του, βιώνει ο άνδρας απ' όταν, το 2018, κατήγγειλε την κακοποίηση αδέσποτων ζώων της γειτονιάς από δυο περαστικούς.

«Έξι χρόνια πριν έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία και περιπέτεια μεγάλη για εμένα. Το 2018, τον Μάιο, μπροστά στο σπίτι μου ένα νεαρό παιδί κλώτσησε μία γατούλα», είπε ο καταγγέλλων και συμπλήρωσε: «Θεώρησα ότι ήταν μία απερισκεψία της στιγμής. Δυστυχώς, μετά από δύο μήνες το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε μπροστά στο σπίτι μου με μία κλωτσιά σε άλλη γάτα της περιοχής. Μία εικόνα την οποία δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Να βλέπεις ένα ζώο να το κλωτσάει κάποιος σαν μπάλα ποδοσφαίρου».

Ο φαντασμαγορικός επιτάφιος στο ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου

Στις 12 Ιουλίου πάλι οι ίδιοι, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, φαίνεται να κυνηγάνε μία γάτα έξω από το σπίτι του. «Είναι μία συμμορία γνωστή στην Αστυνομία Ναυπάκτου. Μάλιστα, έχουν πει ότι έχουν κάνει και χειρότερα», είπε ο 53χρονος.

Όταν έγινε το δικαστήριο για αυτά τα δύο περιστατικά και ο πατέρας του ανήλικου δράστη καταδικάστηκε για παραμέληση εποπτείας, εκεί σύμφωνα με τον 53χρονο άρχισαν και οι απειλές έξω από το σπίτι του.

«Νυχτερινές ώρες να περνάει ο αδελφός του, ο ίδιος, να με απειλούν. Δεν τους νοιάζει τίποτα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και να μένουν ατιμώρητοι», κατήγγειλε ο άνδρας. «Εδώ μιλάμε για μία συνεχόμενη εμπόλεμη κατάσταση, εγώ το βράδυ δεν κοιμάμαι», είπε ο 53χρονος.

«Στις 2 Μαΐου του ’22, ξημερώματα 5 παρά δέκα εκτόξευσαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υπνοδωμάτιο που κοιμόταν η μητέρα μου, διαλύθηκε το τζάμι, ραγίσανε τα πλακάκια, ο τοίχος - εκδορές», καταγγέλλει ο ίδιος.

Όλα τα παραπάνω περιστατικά έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία Ναύπακτου με τον καταγγέλλοντα να νιώθει πως απειλείται διαρκώς με κάθε τρόπο. «Με ασφάλεια και ελευθερία δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στην πόλη μου. Φοβάμαι μην μου συμβεί το οτιδήποτε», είπε ο 53χρονος στο Live News.

Tags
Back to top button