Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γάζα: Έτοιμη η προβλήτα για την ανθρωπιστική βοήθεια - Φεύγει το πρώτο πλοίο από την Κύπρο

Η προσωρινή προβλήτα που έχτισαν οι ΗΠΑ σε παράλια περιοχή της Γάζας είναι έτοιμη και περιμένει να υποδεχθεί το πρώτο πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια.

Οι Αμερικανοί, με τις χερσαίες επιχειρήσεις να έχουν σοβαρά προβλήματα λόγω Ισραήλ, κατασκεύασαν την πλατφόρμα στην οποία αναμένεται σύντομα το πρώτο πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια από την Κύπρο.

ΗΠΑ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

Το φορτηγό πλοίο Sagamore, σημαίας ΗΠΑ, θα είναι αυτό που μόλις φορτώσει από την Κύπρο, θα ταξιδέψει στον παλαιστινιακό θύλακα, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα αναχωρήσει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, δήλωσε ότι έχει ολοκληρωθεί το στήσιμο της προβλήτας και μόλις τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα μπορεί να ξεκινήσει η αποστολή.

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί πως τα καύσιμα για τα νοσοκομεία στη νότια Γάζα αρκούν μόνο για τρεις ημέρες

Ο θαλάσσιος διάδρομος από την Κύπρο άνοιξε τον περασμένο Μάρτιο για την απευθείας αποστολή βοήθειας στη Γάζα μέσω θαλάσσης, αφού οι παραδόσεις προμηθειών μέσω ξηράς έχουν διαταραχθεί σοβαρά και αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα από το κλείσιμο των συνόρων και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ.

Η ανθρωπιστική οργάνωση Παγκόσμια Κουζίνα Τροφίμων (World Food Kitchen), με έδρα τις ΗΠΑ, χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο διάδρομο δύο φορές το προηγούμενο διάστημα, πριν 7 μέλη της σκοτωθούν κατά τη διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής την 1η Απριλίου.

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ εξήγησαν ότι η βοήθεια θα εκφορτώνεται σε πλοία υποστήριξης της στρατιωτικής επιμελητείας των αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή και στη συνέχεια θα φορτώνεται σε φορτηγά για περαιτέρω διανομή στους αποκλεισμένους κατοίκους.

 

Tags
Back to top button