Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Θέμα συζήτησης στην έκθεση Αυτοκινήτου στο Ελληνικό το pickup της Mercedes

Στην έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση-FISIKON 2017 συζητήθηκε αρκετά αυτές τις ημέρες η αποκάλυψη της X-Class. Η Mercedes μπήκε στην κατηγορία  των μεσαίων pickup και φυσικά το άνοιγμα αυτό ήταν το κύριο θέμα συζήτησης.

Σήμερα κλείνουν οι πύλες της έκθεσης και όσοι θέλετε να δείτε το pickup της Mercedes, προλαβαίνετε.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που έγιναν την περασμένη Παρασκευή ( 10 Νοεμβρίου) τα αποκαλυπτήρια της X-Class έκανε ο Ολυμπιονίκης  Λευτέρης Πετρούνια.

Στο περίπτερο της Mercedes μπορείτε να δείτε ακόμη την AMG που φέτος γιορτάζει τα  50 χρόνια καθώς επίσης και τα  μοντέλα C-Coupe, GLC Coupé και  GLE Coupé. Υπάρχει ακόμη όλη η γκάμα των  compact μοντέλων της όπως  Α-Class, B-Class, CLA και GLA.

Θα δείτε ακόμη τις ολοκαίνουργιες E-Class Cabrio και S-Class καθώς επίσης  την 4η γενιά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων smart fortwo & forfour electric drive.

 

 

Tags
Back to top button