Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Πολωνία: Τρομακτικό ατύχημα με Ferrari 488 Pista - «Καρφώθηκε» σε μπαριέρα (φώτο-βίντεο)

Λίγες μόλις εβδομάδες, μετά από το φρικτό τροχαίο που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, σημειώθηκε ένα ακόμα τρομακτικό ατύχημα με μια Ferrari 488 Pista, στην Πολωνία.

Πιο συγκεκριμένα στο δρόμο S10, κοντά στην πόλη Wyrzysk, όταν ο οδηγός του supercar έχασε τον έλεγχο και έπεσε σχεδόν μετωπικά στη μπαριέρα. Το τρομακτικό εδώ είναι πως λόγω του μικρού της ύψους η 488 Pista πέρασε κυριολεκτικά κάτω από την μπαριέρα καταλήγοντας στο πρανές.

Το θετικό είναι πως ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, ενώ οι ζημιές στο αυτοκίνητο είναι μεγάλες. Τόσο που μάλλον η επισκευή είναι είτε αδύνατη είτε ασύμφορη.

Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για το τι συνέβη το πιθανότερο είναι πως σε βρεγμένο οδόστρωμα ο οδηγός πάτησε παραπάνω το γκάζι από ότι έπρεπε, οι κινητήριοι πίσω τροχοί σπίναραν, ο έλεγχος χάθηκε και η Ferrari 488 Pista έπεσε καταρχήν στη μπαριέρα.

 

 

Tags
Back to top button