Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Formula 1 - Σ.Φέτελ: «Είναι λάθος να αγωνιστούμε στη Ρωσία»

Οι πιλότοι της F1 υπογράμμισαν ότι θα ήταν «λάθος» να αγωνιστούν φέτος στην Ρωσία μετά την επέμβαση στην Ουκρανία.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Σεμπάστιαν Φέτελ, δήλωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στο γκραν πρι του Σεπτεμβρίου στο Σότσι, προσθέτοντας ότι θα ήταν "λάθος" να αγωνιστεί κανείς στη Ρωσία. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν συμφώνησε μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό γκραν πρι διεξάγεται (στο Σότσι) από το 2014, ενώ φέτος είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν θα πρέπει να πάω» τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέτελ στη διάρκεια των δοκιμών ενόψει της νέας σεζόν, που διεξάγονται στη Βαρκελώνη.

«Νομίζω ότι είναι λάθος να αγωνιστούμε στη χώρα» συνέχισε ο Γερμανός οδηγός της Aston Martin, και κατέληξε: «Λυπάμαι για τους αθώους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους, που σκοτώνονται για ηλίθιους λόγους και μια πολύ-πολύ παράξενη και τρελή ηγεσία».

Με τον 34χρονο «πιλότο» συμφώνησε και ο Ολλανδός κάτοχος του τίτλου των οδηγών, Μαξ Φερστάπεν. «Όταν μια χώρα βρίσκεται σε πόλεμο, δεν είναι σωστό να αγωνίζεσαι εκεί, αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε ο «πιλότος» της Red Bull.

 

Tags
Back to top button