Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Μπουρμπουλήθρες «έβγαλαν» Porsche και Lamborghini όταν βυθίστηκε το πλοίο που τις μετέφερε

Στις φλόγες τυλίχθηκε το φορτηγό πλοίο στα ανοιχτά των Αζορών στον Ατλαντικό ενώ μετέφερε χιλιάδες πολυτελή αυτοκίνητα της εταιρείας Volkswagen και στην συνέχεια βυθίστηκε.

Το Felicity Ace βυθίστηκε 220 ναυτικά μίλια από τις ακτές του πορτογαλικού νησιωτικού συμπλέγματος περίπου στις 09:00 τοπική ώρα, καθώς χτυπήθηκε από μεγάλα κύματα με αποτέλεσμα να πάρει κλίση, ανέφερε η διαχειρίστρια εταιρεία.

To εμπορικό πλοίο μετέφερε προϊόντα αξίας 438 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων πάνω από 400 εκατ. δολ. κόστιζαν μόνο τα πολυτελή αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό Ναυτικό, το πλοίο βυθίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βάθους 3.000 μέτρων. Στο σημείο του ναυαγίου προκλήθηκαν «συντρίμμια και κατάλοιπα πετρελαίου» τα οποία διαλύθηκαν με ρίψη νερού από ρυμουλκά. Στην περιοχή αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες μέρες ομάδες δυτών με αντιρρυπαντικό εξοπλισμό.

Το Felicity Ace, με σημαία Παναμά που μετέφερε μοντέλα των VW, Porsche, Audi, Bentley και Lamborghini από το λιμάνι Έμντεν της Γερμανίας στο Ρόουντ Άιλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, τυλίχθηκε στις φλόγες στις 16 Φεβρουαρίου, με το πλήρωμά του να απομακρύνεται μετά από μια και πλέον εβδομάδα φωτιάς.

Τα 22 μέλη του πληρώματος περισυνελέγησαν από πετρελαιοφόρο που άλλαξε ρότα για να συμμετάσχει στην επιχείρηση διάσωσης. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με στρατιωτικά ελικόπτερα στο νησί Φαϊάλ των Αζορών. Τις επόμενες ημέρες η φωτιά συνέχισε να καίει. Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, η πυρκαγιά προκλήθηκε από μπαταρίες λιθίου, όμως η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή.

Tags
Back to top button