Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Τεράστιο θαλάσσιο τέρας με δύο ουρές στην Ιρλανδία, το 1935…

Ο φαροφύλακας John Crowley, που εργαζόταν στον φάρο του Mutton Island στην Ιρλανδία, αντιλήφθηκε στον όρμο του Galway επανειλημμένως ένα παράδοξο θαλάσσιο πλάσμα, το οποίο ανεφάνη στην επιφάνεια των υδάτων, πολύ κοντά στον φάρο.

Έτσι, ο φαροφύλακας, ο οποίος αυτοστιγμεί ταύτισε το τεράστιο πλάσμα με το περίφημο τέρας του Loch Ness, κατεβίβασε αμέσως μια μικρή βάρκα, έσπευσε θαρραλέα προς το τέρας και το φόνευσε με το ρεβόλβερ του από μια απόσταση ασφαλείας. Το πελώριο κήτος ανασύρθηκε με μεγάλη δυσκολία μέσα στα δίχτυα του και ο John Crowley κατόρθωσε να το βγάλει με πολύ κόπο στη στεριά.

Το κεφάλι του ήταν κυριολεκτικά γιγάντιο, ενώ το στενόμακρο φολιδωτό κορμί του κατέληγε σε δυο κολοσσιαίες πριονωτές ουρές! Πλήθη ανθρώπων συνέρρευσαν, προκειμένου να δουν με τα ίδια τους τα μάτια το τεράστιο θαλάσσιο τέρας με τις δυο ουρές, το οποίο κυκλοφορούσε πολύ κοντά στις ακτές της Ιρλανδίας.

Οι επιστήμονες, που το εξέτασαν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι δεν ήταν ούτε φάλαινα, μα ούτε και καρχαρίας. Το συνολικό βάρος του ξεπερνούσε τους τέσσερις τόνους, ενώ το μήκος του ήταν περίπου δεκαέξι μέτρα.

Το τεράστιο θαλάσσιο τέρας με τις δυο πριονωτές ουρές έγινε ο εφιάλτης των ψαράδων και των ναυτικών της Ιρλανδίας, καθώς δήλωναν βέβαιοι πως δεν ήταν το μοναδικό, που κολυμπούσε στα νερά του όρμου του Galway.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Η ΒΡΑΔΥΝΗ», στις 17/05/1935…

Tags
Back to top button