Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Επίθεση θαλάσσιου τέρατος σε Νορβηγούς αλιείς, το 1957…

Τον Σεπτέμβριο του 1957, μια είδηση προερχόμενη από τη Νορβηγία έκανε λόγο για την εμφάνιση ενός παράξενου θαλάσσιου πλάσματος.Το περιστατικό, σύμφωνα με την είδηση, είχε λάβει χώρα το πρωί της 2ας Μαρτίου εκείνης της χρονιάς στα ανοιχτά του Μπέργκεν, μιας πόλης στα δυτικά της Νορβηγίας.Κατά τις περιγραφές, λοιπόν, ένα θαλάσσιο τέρας, μήκους πέντε περίπου μέτρων, το οποίο έμοιαζε με ιχθυόμορφο ρινόκερο, είχε επιτεθεί εναντίον ενός στολίσκου αλιευτικών, αποτελούμενου από δύο μεγαλύτερα και τέσσερα μικρότερα σκάφη.Όπως αφηγούνταν οι αυτόπτες μάρτυρες, το θαλάσσιο πλάσμα εμφανίστηκε εκείνο το πρωινό της 2ας Μαρτίου του 1957 σε απόσταση ενός περίπου μιλίου από τον στολίσκο και άρχισε να κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα εναντίον του τελευταίου των μικρών σκαφών το οποίο και ανέτρεψε. Ακολούθως, απομακρύνθηκε με την ίδια πάντοτε ταχύτητα και εξαφανίστηκε μέσα στη θάλασσα χωρίς να επανεμφανιστεί.Οι αλιείς ανέσυραν τρομοκρατημένοι τους τέσσερις ναυαγούς του ανατραπέντος πλοιαρίου και έσπευσαν να επαναπλεύσουν για το Μπέργκεν, από το οποίο απείχαν μόλις επτά μίλια.Οι αφηγήσεις και των είκοσι οκτώ ανδρών που αποτελούσαν το πλήρωμα του στολίσκου, καθώς και η περιγραφή την οποία έδωσαν ως προς την όψη του τέρατος, συνέπιπταν και στην παραμικρή λεπτομέρεια.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 27/09/1957…
Tags
Back to top button