Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Θέαση τερατόμορφου ερπετοειδούς, το 1957…

Στις 13 Αυγούστου του 1957, μια περίεργη είδηση κυκλοφορούσε στον ιταλικό Τύπο, σύμφωνα με την οποία ένας ξυλοκόπος είδε από μικρή απόσταση ένα αλλόκοτο τέρας στη δασώδη και κατάφυτη περιοχή λίγο έξω από την πόλη Κάρσολι, στην κεντρική Ιταλία.Ένας 45χρονος ξυλοκόπος, ονόματι Βιττόριο Βιστέκι, δήλωσε στις Αρχές πως, καθώς πήγαινε στην εργασία του, διέκρινε μια παράξενη κίνηση μες στο δάσος. Σαστισμένος, παρατήρησε πως επρόκειτο για ένα πράσινο ερπετοειδές τεραστίων διαστάσεων. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να δει την κεφαλή του τέρατος, επειδή ήταν καλυμμένη κάτω από πυκνά φυλλώματα.Άλλωστε, μερικά χρόνια πριν, και συγκεκριμένα το 1949, ένας άλλος ξυλοκόπος, ο Άντο Μπαρτολομέι, υποστήριζε πως στην ίδια ακριβώς περιοχή είχε δει ένα πελώριο ερπετό, έντονα πράσινου χρώματος, όπου το σώμα του είχε το πάχος ενός μεγάλου κορμού δέντρου και το μήκος του έφτανε τα πέντε μέτρα!Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 14/08/1957…
Tags
Back to top button