Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Όταν το “τέρας του Λοχ Νες” απασχολούσε τη Βουλή των Κοινοτήτων, το 1963…

Τον Μάρτιο του 1963, σάλο είχε προκαλέσει η πρώτη επίσημη απόδειξη ότι το περίφημο “τέρας του Λοχ Νες” υπήρχε στην πραγματικότητα!Την ίδια περίοδο είχε προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση ένα φιλμ που παρουσίαζε το πλάσμα και το οποίο είχε τραβηχτεί από αποστολή ερευνητών με επικεφαλής τον David James, μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων.Ο David James σε δηλώσεις του είχε βεβαιώσει ότι το “τέρας” το είχαν δει για αρκετά λεπτά όλα τα μέλη της αποστολής και ότι ουδεμία αμφιβολία μπορούσε πλέον να υπάρχει περί της ύπαρξής του.Οι τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει τη ράχη ενός τεράστιου ζώου, το οποίο κινούνταν στα ήρεμα νερά της λίμνης του Λοχ Νες.Ο φυσιοδίφης Peter Scott, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή, είχε δηλώσει τα εξής, όταν του ζητήθηκε η γνώμη του για το τέρας:“Πιθανώς να είναι ερπετό, μια μεγάλη σαλαμάνδρα ενδεχομένως, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι ιχθύς που ανήκει σε ένα είδος το οποίο έπαψε να υπάρχει από πολλών ετών στον κόσμο.Ελπίζω ότι κατόπιν των αποδείξεων που προσκομίσαμε, η κυβέρνηση θα ενδιαφερθεί για να οργανώσει αποστολή, της οποίας σκοπός θα είναι η σύλληψη του τέρατος.Αλλά, στη σύλληψή του αντιδρούν οι Άγγλοι και οι Σκωτσέζοι, οι οποίοι περιβάλλουν με αγάπη σχεδόν το τέρας και το θεωρούν ως… βρετανική παράδοση”.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 09/03/1963…
Tags
Back to top button