Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Εμφάνιση ερπετόμορφου πλάσματος στην Κολομβία, το 1958…

Τον Μάιο του 1958, μια είδηση προερχόμενη από την πρωτεύουσα της Κολομβίας, την Μπογκοτά, έκανε λόγο για την εμφάνιση ενός μυστηριώδους πλάσματος, το οποίο προσομοίαζε προς τον “Χιονάνθρωπο των Ιμαλαΐων”.Η περιγραφή, όμως, που δινόταν στη συνέχεια, ήταν πολύ διαφορετική…Ο άνθρωπος που είδε το παράξενο πλάσμα, ήταν ο ιδιοκτήτης ενός μεγάλου αγροκτήματος, το οποίο βρισκόταν σε δασώδη περιοχή.Σύμφωνα με την περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα, την οποία είχε στείλει σε μια εφημερίδα της Μπογκοτά, ο ίδιος βρισκόταν με πολλούς από τους εργάτες του στο κτήμα του, όταν είδε να εξέρχεται από το δάσος το παράξενο ον.Το πλάσμα, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, έμοιαζε με άνθρωπο ύψους τουλάχιστον τριών μέτρων και χρώματος πράσινου!Το ανθρωποειδές αυτό ον ήταν γυμνό και το δέρμα του, που έφερε οριζόντιες ραβδώσεις, έμοιαζε με αυτό του κροκόδειλου. Το κεφάλι του, ίδιου χρώματος με το σώμα, κατέληγε προς τα πάνω σε κώνο.Οι βραχίονές του ήταν μακρότατοι και έφταναν μέχρι τη γη. Το στόμα ήταν εξαιρετικά μεγάλο και το ανοιγόκλεινε συνεχώς. Εν ολίγοις, η θέα του ήταν τρομακτική.Ο αγρότης καλούσε μέσω της επιστολής του τους δημοσιογράφους να μεταβούν επί τόπου για να βρουν το τέρας…Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 23/05/1958…
Tags
Back to top button