Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Τα τρία στοιχεία που χρειάζονται για την κατάθεση πινακίδων

Μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, έχουν χρονικό περιθώριο οι ιδιοκτήτες οχημάτων να αποπληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021.

Φέτος, οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να θέσουν τα οχήματά τους σε ακινησία, ώστε να μην έχουν υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας, θα μπορούν να το κάνουν με λίγα «κλικ», από τον υπολογιστή τους ή και το κινητό τους τηλέφωνο. Η διαδικασία θα γίνεται μέσα από την πλατφόρμα MyCar.

​Μέσω αυτής της εφαρμογής θα δηλώνουν:

  • αριθμό κυκλοφορίας οχήματος (πινακίδα)
  • διεύθυνση (οδό, αριθμό, πόλη, ΤΚ)
  • το σημείο ακινητοποίησης του οχήματος

Ταυτόχρονα, οι πολίτες θα πρέπει να αφαιρούν τις πινακίδες από το όχημα και να τις φυλάσσουν στο σπίτι που έχουν δηλώσει. Αν το όχημα εντοπιστεί σε άλλο σημείο τότε θα βεβαιώνεται πρόστιμο, ενώ πολύ βαριές «καμπάνες» θα επιβάλλονται στην περίπτωση που ο οδηγός «συλληφθεί» να το μετακινεί.

Τα πρόστιμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινούν από τα 10.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση, ενώ θα φτάνουν τα 30.000 ευρώ για τους υπότροπους.
 

Tags
Back to top button