Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

ΣΟΑΑ: Απονομή επάθλων στους οδηγούς που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Ενιαίου με τα Skoda Fabia 1.2 TSI (φώτο)

Στα γραφεία του ΣΟΑΑ, στον Πειραιά, έγινε η απονομή των επάθλων στους οδηγούς που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Ενιαίου με τα Skoda Fabia 1.2 TSI.

Παρών όλο το Δ.Σ. με τον πρόεδρο Μάριο Ηλιόπουλο να κάνει σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΟΜΑΕ Δημήτρη Μιχελακάκη ( ήταν παρών ) για την πορεία του σπορ στη χώρα μας.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε για την ακέφαλη ΕΠΑ, ότι η ΟΜΑΕ δεν αφουγκράζεται, ότι έχει «καρδινάλιος» οι οποίοι δεν ξέρουν που βαδίζουν.

Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά τόνισε ο πρόεδρος του ΣΟΑΑ, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, στην προβολή, στην ποιότητα των αγώνων, ξεπερνώντας τους αγώνες με λίγες συμμετοχές που δεν αποτελούν κίνητρο για τους θεατές, για να ολοκληρώσει λέγοντας ότι ο ΣΟΑΑ θα προσπαθήσει για το καλύτερο και ότι το σπορ χρειάζεται ομόνοια και ανιδιοτέλεια.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή των επάθλων και το κόψιμο της πίτας με το φλουρί να είναι δυο χρυσές λίρες Αγγλίας για δυο τυχερούς. 

του Γιάννη Σταυρόπουλου

Tags
Back to top button