Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Προσοχή: Ανάκληση 3.688 Opel Astra - Τί πρόβλημα έχουν

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία OPEL ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων OPEL τύπου ASTRA K.

Η ανάκληση αφορά σε 3.688 οχήµατα, µοντέλα ετών 2016-2018. Η Opel διαπίστωσε ότι σε συγκεκριµένο αριθµό πλαισίων µοντέλων Opel Astra MY 2016-2018, εξοπλισµένα µε συνδυασµό κινητήρα ντίζελ και χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων, υπάρχει η πιθανότητα εάν το πεντάλ φρένου πατηθεί εξαιρετικά αργά και σταθερά, ο οδηγός να διαπιστώσει µειωµένη ισχύ φρεναρίσµατος και ανάγκη εκτεταµένης διαδροµής (πατήµατος) του πεντάλ. Ωστόσο, υπό γενικές συνθήκες, συµπεριλαµβανοµένου και του φρεναρίσµατος έκτακτης ανάγκης, το σύστηµα λειτουργεί όπως έχει σχεδιαστεί.

Μέχρι στιγµής δεν υπάρχουν αναφορές για ατυχήµατα που να σχετίζονται µε την παραπάνω διορθωτική ενέργεια.

Για να αντιµετωπίσει αυτό το πρόβληµα, η Opel αποφάσισε να ενηµερώσει µε συστηµένη επιστολή τους σχετικούς ιδιοκτήτες οχηµάτων και να τους ζητήσει να φέρουν το όχηµά τους προς έλεγχο σε εξουσιοδοτηµένο συνεργείο της. Βάσει του αποτελέσµατος ελέγχου, ενδέχεται να απαιτηθούν περαιτέρω διορθωτικές ενέργειες, οι οποίες θα πραγµατοποιηθούν ανάλογα µε τη διαθεσιµότητα των απαιτούµενων ανταλλακτικών, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες µπορούν να επικοινωνούν µε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας OPEL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 211 211 1543.

Tags
Back to top button