Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πεζός έπεσε θύμα ληστείας στα Χανιά-Σύλληψη δύο αλλοδαπών

Έλληνας έπεσε θύμα ληστείας από δύο οπλισμένους αλλοδαπούς με μαχαίρια ενώ επέστρεφε περπατώντας στο σπίτι του στην περιοχή της Νέας Χώρας στα Χανιά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Οι δράστες τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν όσα χρήματα είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο και ζήτησαν ακόμη και να βγάλει τα… ρούχα του, όμως τελικά το έβαλαν στα πόδια! Το θύμα στάθηκε τυχερό γιατί σε κοντινή απόσταση βρήκε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και έδωσε την περιγραφή τους. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι δυο Αιγύπτιοι ηλικίας 22 και 21 χρόνων εντοπίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, συνελήφθησαν και βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στον 39χρονο.

Η προανάκριση που ανέλαβε η Ασφάλεια συνεχίζεται για την εξιχνίαση και τυχόν άλλων παρόμοιων επιθέσεων, ενώ οι δυο αλλοδαποί κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά συναυτουργία.

Tags
Back to top button