Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόρεια Ελλάδα: Δυο συλλήψεις για πέντε απάτες με τροχαία

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας, πέντε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας, της Δράμας και της Ροδόπης ενώ συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που είχαν παραλάβει από τα θύματα 40.300 ευρώ, 15 χρυσές λίρες και χρυσαφικά.

Οι απάτες έγιναν στο διάστημα από το προηγούμενο Σάββατο ως την Πέμπτη, όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους πέντε ηλικιωμένους ένας άγνωστος που παρίστανε τον γιατρό και τους ζήτησε χρήματα, δήθεν για να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση συγγενικά τους πρόσωπα. Τέσσερις από τους πέντε ηλικιωμένους παρέδωσαν τα χρήματα και τα τιμαλφή στον Έλληνα «εισπράκτορα», ο οποίος στη συνέχεια τα παρέδωσε στον αλλοδαπό συνεργό του.

Μετά την καταγγελία του πέμπτου ηλικιωμένου, οργανώθηκε την Πέμπτη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον “εισπράκτορα” στην Καβάλα, ενώ την Παρασκευή συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ξάνθης και του τμήματος Αβδήρων και ο αλλοδαπός, που αποδείχθηκε ότι είχε εμπλακεί και σε άλλη μία απάτη σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή της Ροδόπης, την 1η Ιουλίου.

Στην κατοχή των δυο δραστών κατασχέθηκαν 8.100 ευρώ και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που τους άσκησε δίωξη για εγκληματική οργάνωση και απάτες. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους.

Tags
Back to top button